Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Avocado egg roll

Na je work-out snak je natuurlijk naar een gezonde maaltijd. Een omelet is rijk aan eiwitten dus goed voor het herstel van je lichaam na het sporten. Check hier mijn recept voor de avocado egg roll. Yum!

Ik heb altijd wel veel groenten in de koelkast liggen en je kunt er de lekkerste combinaties van maken. Kwam laatst het recept voor de avocado egg roll tegen. Het zag er zo lekker uit, dus heb ‘m gelijk zelf gemaakt.Kluts twee eieren in een kommetje. Voeg een beetje peper en zout toe.Zet alvast je pan op het vuur en laat een stukje margarine smelten. In de tussentijd kun je alvast de champignon voor in je omelet in stukjes snijden.Bakken maar! Ik heb het vuur bewust op een laag pitje gezet zodat de omelet niet verbrand. Gooi je champignon er ook maar meteen bij. Het is altijd de vraag of je omelet mooi rond wordt. We zullen het zien.Next step: De avocado is de basis. Ik heb er nu pruim-tomaatjes (beter bekend als roma-tomaatjes) bij gedaan, maar ik heb ‘m ook een keer gemaakt met een stukje rode ui en koriander. Check bovenstaande foto. Die smaakte ook zeker niet slecht ;-).Helaas is mijn omelet niet mooi rond geworden. Het was niet mijn lucky day vandaag. Gelukkig heb ik hem nog een beetje kunnen redden en de avocado (in blokjes) en de tomaatjes in het midden gelegd.Als je dat hebt gedaan kun je, je omelet draaien en je avocado egg roll snijden, zodat je twee stukjes krijgt. Easy Peasy.

Vandaag was de presentatie niet mijn sterkste kant, helaas. Maar de pret is niet gedrukt want hij is weer heerlijk hoor!

Heb je ook tips voor gezonde snacks of maaltijden?

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '