https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Ik heb gehuild en heb mezelf toegestaan om te huilen, want het is niet altijd makkelijk.'

Ashley Tisdale (36) spreekt op Instagram openlijk over de struggles van het moederschap

Ysaline Pollet

Ashley Tisdale (36) beviel eind maart van haar allereerste kindje. Maar mama zijn is niet altijd zo gemakkelijk, heeft de ‘High School Musical’-ster ontdekt. Ze sprak hier eerlijk over op Instagram Stories.

Ashley Tisdale en haar man Christopher French verwelkomden zes maanden geleden een dochtertje die ze de naam Jupiter Iris French gaven. En terwijl mama worden een prachtig iets is, is het niet altijd rozengeur en maneschijn.

De ‘High School Musical’-ster sprak via Instagram Stories openlijk over het feit dat het moederschap niet altijd zo gemakkelijk is en steekt zo andere moeders die worstelen een hart onder de riem. Ze deelde een foto waarop ze al huilend te zien is, en schreef er het volgende bij:

Lichaam onherkenbaar

‘Ik wilde dit delen omdat ik het belangrijk vind om de delen te tonen die we niet zo vaak delen. Ik huilde in bad, omdat de reis van het moederschap moeilijk kan zijn. Voor iemand die worstelt met mentale gezondheid, zijn er dagen dat ik me niet geweldig voel omdat ik mijn lichaam niet herken. Ik ben nog steeds aan het genezen en zal af en toe niezen en plassen op hetzelfde moment (too much information, ik weet het jongens, maar het is de waarheid), waardoor ik besef hoeveel mijn lichaam is veranderd.’

Ze zegt ook dat ze angstig wordt als ze baby Jupiter ergens mee naartoe wil nemen, omdat we nog steeds in een pandemie zitten en dat ze altijd het gevoel heeft dat ze het beter kan doen. ‘Ik probeer nog steeds de balans tussen werk en het leven als moeder te vinden. Dus ik heb gehuild en heb mezelf toegestaan om te huilen, want het is niet altijd makkelijk. Ik ben niet perfect en dat is oké. Maar ik doe mijn best en dat is alles wat ik kan doen.’

© Instagram Stories @ashleytisdale

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content