Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nintendo

Dankzij het ladderopstelpakket plaats je een ladder aan een klif en kan je die gewoon laten staan!

11 dingen in de gratis ‘Animal Crossing: New Horizons’-update waar we razend enthousiast over zijn

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

‘Animal Crossing: New Horizons’ komt met een gratis update én een betalend uitbreidingspakket! De update zit boordevol nieuwe dingen die het eilandleven nóg leuker maken. Wij zetten de zaken waar wij het meest enthousiast over zijn op een rijtje.

‘Animal Crossing: New Horizons’ komt met een laatste grote contentupdate van het spel en die is helemaal gratis! Of je nu al honderden uren ‘Animal Crossing’ hebt gespeeld of gewoon af en toe je Nintendo Switch bovenhaalt: updates zijn altijd leuk!

Benieuwd naar wat er allemaal nieuw is? Wij zetten de leukste en handigste dingen een rijtje.

1. Een vaste ladder.

Jawel, vanaf ‘Animal Crossing 2.0’ moet je niet meer telkens je ladder bovenhalen om op een klif te klimmen. Dankzij het ladderopstelpakket dat je maakt aan je werkbank kan je gewoon overal een ladder plaatsen en die ook laten staan. Hoe handig is dat?

2. DIY’s om te koken.

Vanaf de update vind je op je app niet enkel meer DIY’s om meubels te maken, maar ook om te koken! Het maakt je eilandleven nog echter en cooler. De ingrediënten pluk je trouwens gewoon in je moestuintje. Van soep tot een veggie sandwich: verzamel alle recepten en wordt een echte chefkok!

3. Boottochtje met Kapp’n.

Spelers van onder andere ‘New Leaf’ kennen Kapp’n natuurlijk al, maar het is pas bij deze update dat het personage toegevoegd wordt aan ‘New Horizons’. In ruil voor 1000 miles brengt hij je met zijn bootje naar geheime eilanden. Tof weetje: tijdens het boottochtje geniet je van zijn zeemansliedjes.

4. Koffieshop De Til.

Binnenkort snuif je niet enkel cultuur op in het museum, maar dankzij de nieuwe koffieshop De Til geniet je ook van een koffietje. En dat is niet alles, want met de amiibo-kaarten kan je ook andere personages uitnodigen. En als je vrienden op bezoek hebt, kunnen jullie samen bijpraten met een kop koffie. Gezelligheid troef!

5. Uitbreiding Harvey’s Eiland.

Harvey’s Eiland waar Harvey zijn fotostudio heeft, wordt uitgebreid! Er komt namelijk een winkelplein dat jij kan helpen opbouwen door klingels te doneren, zodat bekenden zoals Sahara en Kicks een winkeltje kunnen opzetten en jij bij hen kan shoppen.

6. Versiering aan het plafond.

Na de update personaliseer je niet enkel meer de vloer en de muren, maar ook het plafond! Met hangende verlichting en versiering maak je je huisje nog persoonlijker.

7. Accentmuur in een kamer.

Binnenkort kan je echt spelen met je interieur, want dankzij de nieuwe update maak je van een muur een accentmuur.

8. Ontworpen patronen.

De patronen die je toepaste op voorwerpen, kan je nu ook dragen en als behang of vloer gebruiken.

9. NookPhone-app Eilandtips.

Weet je soms niet goed wat te doen op je eiland? Dan is er een app die je daarbij helpt! Eilandtips geeft aan hoe je nog meer van het eilandleven geniet.

10. Schuurtje voor je opslag.

Heb je teveel spullen bij je? Dankzij een schuurtje dat je bijna overal op je eiland plaatst en dat verbonden is met de opslag bij je thuis kan je voorwerpen nemen en terugleggen wanneer je maar wil.

11. Klingelautomaat.

Je hoeft niet meer bij de servicebalie binnen te stappen om klingels te storten of op te nemen. Op het eiland zelf vind je nu ook een klingelautomaat waar je dat kan doen. Zo handig!

Uitbreidingspakket ‘Happy Home Paradise’

Krijg je maar niet genoeg van ‘Animal Crossing’? Met de gratis update gaat ook de release van een betalend uitbreidingspakket gepaard. Met ‘Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise’ kan je namelijk naar een eilandengroep reizen waar je aan de slag gaat bij een resortplanbureau en vakantiehuisjes inricht. Zo kan je je creativiteit nog meer de vrije loop laten! Met het geld dat je daar verdient, koop je meubels die op je eiland niet te verkrijgen zijn.

En er is nog zoveel meer! Benieuwd naar wat de 2.0-versie en ‘Happy Home Paradise’ nog zoal inhouden? Je ziet het allemaal in de video hieronder. Over welke nieuwigheden ben jij het meeste enthousiast?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Animal Crossing: New Horizons 2.0’ en ‘Happy Home Paradise’ zijn vanaf 5 november beschikbaar voor Nintendo Switch. Dan wordt ook de vijfde reeks Amiibo-kaarten uitgebracht.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '