https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @charlottevanlooy

De presentator had op zijn zesde veel weg van Jommeke...

Adriaan Van den Hoof wenst zichzelf gelukkige verjaardag met keischattige foto

Herlinde Matthys

Presentator Adriaan Van den Hoof is vandaag jarig. Hij mag 46 kaarsjes uitblazen en viert deze speciale dag met een superschattige throwbackfoto van zichzelf als kleuter op Instagram.


Het is de laatste tijd precies hip om jezelf een gelukkige verjaardag te wensen via je eigen sociale media. Ella Leyers schreef een lange brief naar zichzelf, Matteo Simoni postte een vertederend filmpje van zijn 1-jarige zelf en ook Adriaan Van den Hoof deelde nu een foto uit de oude doos op zijn Instagrampagina.

Op het beeld is Adriaan te zien als 6-jarig jongetje met een  – wat in die tijd ongelooflijk hip was – Jommekeskapsel. Zijn guitige glimlach en die ondeugende blik in zijn ogen herkennen we natuurlijk uit de duizend. ‘Das dan vandaag 40 jaar geleden’, schreef een nostalgische Adriaan onder zijn post. ‘Ne gelukkige aan mezelf.’ Hij sloot het bericht af met de hashtag 46, het aantal kaarsjes dat hij vandaag mag uitblazen.

Trouwens, als we foto’s van zijn twee zoontjes Otto en Finn zien, merk je duidelijk dat de tweeling hun looks niet van een vreemde hebben. De gelijkenis tussen de jonge Adriaan en zijn twee spruiten vandaag is treffend!

https://www.instagram.com/p/Bj2QyGpDviC/?taken-by=charlottevanlooy

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content