Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De twee hebben samen een zoontje Angelo (6).

Adele en haar vriend Simon Konecki zijn na 8 jaar uit elkaar

Adele (30) en haar partner Simon Konecki zijn na acht jaar uit elkaar. Het nieuws van hun break-up werd door haar woordvoerder bevestigd in een kort, maar duidelijk statement. Het koppel heeft ook een zoontje van zes jaar, Angelo, samen.


Adele en Simon zijn vastberaden om met liefde en respect voor elkaar hun zoon samen op te voeden. Zoals altijd vragen ze ook nu om privacy. Verder wenst het koppel geen commentaar te geven’, klinkt het bij de woordvoerder van Adele. Deze liet gisterenavond weten dat het koppel na acht jaar een punt zet achter hun relatie.

Volgens geruchten zouden de twee getrouwd zijn in 2017, maar het nieuws van hun huwelijk werd nooit officieel bevestigd. Wel is het koppel al samen sinds 2011 en hebben ze samen ook een zoontje Angelo (6) van wie de zangeres in 2012 bevallen is. Haar ondertussen ex-vriend Simon heeft al een dochter uit een vorige relatie die ze nog steeds samen willen opvoeden.

Het koppel heeft zich niet vaak uitgesproken over hun relatie dus het nieuws van hun breuk komt voor veel mensen als een verrassing. Wel schrijven ze bij E! News dat de zangeres een tijdje geleden alleen gefotografeerd werd en dit zonder trouwring.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '