Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van gekke bekken over veel gevloek tot aanstekelijke lachbuien.

ZIEN: Adele deelt hilarische bloopers uit haar videoclip van ‘Easy On Me’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het moet er op de werkvloer niet altijd serieus aan toegaan, dat bewijst ook Adele (33) met een hilarische video. Daarin deelt ze alle bloopers uit haar videoclip ‘Easy On Me’.

Het was te verwachten: Adele heeft ons weer helemaal in haar greep met haar nieuwste single. Na een pauze van vijf jaar loste de zangeres vorige maand ‘Easy On Me’, een hartverscheurend nummer waarin ze tegen alle verwachtingen én contracten in tóch over haar de breuk met haar ex-man Simon zingt. Een zeer gevoelig onderwerp, zou je denken, maar Adele had het op de set van de bijhorende videoclip toch naar haar zin. Zo blijkt althans uit een hilarische bloopervideo die ze onlangs op Instagram deelde en in een mum van tijd viraal ging.

Lachende gezichtjes

Op de beelden is te zien hoe ze – hoe toepasselijk! – tevergeefs ‘hello’ roept tijdens het bellen, maar door de slechte verbinding geen gehoor krijgt. Daarnaast sukkelt ze ook met verschillende props, zien we haar gekke bekken trekken, papier eten, horen we haar een paar keer stevig vloeken, en ook heel veel lachen.

De video werd intussen al meer dan vijf (!) miljoen keer bekeken, en krijgt niets dan fijne commentaar. ‘Wat een leuke manier om het nieuwe Adele-tijdperk in te luiden. Ik vind het nu al leuk’, typt een fan. Iemand anders voelt zich nu nog dankbaarder voor haar comeback en heel wat andere fans reageren – terecht! – met een heleboel lachende emoji’s.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '