https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

De 39-jarige 'Dawson's Creek'-ster ging in 2016 uit elkaar met actrice Diane Kruger na een relatie van 10 jaar.

ZIEN: deze actrice is de nieuwe vriendin van Joshua ‘Pacey Witter’ Jackson

Joshua Jackson is opnieuw gelukkig in de liefde. De 39-jarige acteur, bekend van de series ‘Dawson’s Creek‘, ‘Fringe‘ en ‘The Affair‘, ging in 2016 uit elkaar met actrice Diane Kruger (41) na een relatie van 10 jaar. Zijn nieuwe vriendin zit ook in de entertainmentbusiness.

Langeafstandsrelatie


Alyssa Julya Smith heet de vrouw die Joshua Jacksons hart dezer dagen sneller doet slaan. Volgens bronnen zouden de twee al ‘enkele maanden’ aan het daten zijn nadat ze elkaar ontmoetten in Los Angeles waar Smith woont.

Jackson woont momenteel in New York, maar nu zijn Broadwayshow ‘Children of a Lesser God’ erop zit, is de kans groot dat hij weer meer tijd zal doorbrengen in LA. Het koppel zou al sinds eind vorig jaar een langeafstandsrelatie hebben en werd vorige week nog samen gespot in Central Park.

joshua jackson

Smith is 31 en startte haar carrière als professioneel model toen ze nog een tiener was. Later nam ze acteerlessen en was te zien in onder meer ‘Rules of Engagement’, ‘How I Met Your Mother’ en de komedie ‘Couples Retreat’ met Jason Bateman en Kristen Bell.

Sinds ze in 2015 begon te werken als tv-presentatrice en nieuwsanker staat Alyssa’s acteercarrière op een laag pitje. Je kan haar hier volgen op Instagram.

‘Mensen praten niet meer met elkaar’


De 39-jarige Jackson was voorheen 10 jaar lang samen met de Duits-Amerikaanse actrice Diane Kruger (41). In de zomer van 2016 maakten de twee bekend al enkele maanden uit elkaar te zijn.

joshua jackson

In een tv-interview met Ellen DeGeneres gaf de Canadese acteur, voor eeuwig in ons geheugen gegrift als Pacey Witter uit ‘Dawson’s Creek’, dat hij het moeilijk vond zich opnieuw op de datingmarkt te begeven.

‘Er is veel veranderd sinds de laatste keer dat ik single was’, zei hij in december 2016. ‘Alles gebeurt nu via je smartphone. Mensen praten niet meer met elkaar.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Yes, she Cannes’


Hoewel Kruger in januari dit jaar haar breuk met Jackson nog omschreef als ‘bevrijdend’, gaan de exen erg liefdevol met elkaar om. Toen de blonde actrice in mei vorig jaar naar huis ging met het beeldje voor beste actrice in Cannes, feliciteerde haar ex haar via Instagram met een bijzonder lief bericht.

‘Yes, she Cannes’, schreef hij. ‘Ik ben zo blij dat je de erkenning krijgt die je verdient. De enige vraag is: waarom hebben ze er zo lang mee gewacht?’

Kort nadat de breuk met Jackson officieel was, werd Kruger gespot met ‘The Walking Dead’-acteur Norman Reedus (49). De twee zouden momenteel hun eerste kindje verwachten. Reedus is reeds vader van de 18-jarige Mingus Lucien, zijn zoon met het Deense topmodel Helena Christensen.

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content