Home celebs Diane Kruger zou zwanger zijn van haar eerste kind met ‘Walking Dead’-acteur...

Diane Kruger zou zwanger zijn van haar eerste kind met ‘Walking Dead’-acteur Norman Reedus

Het koppel is zo'n anderhalf jaar samen.

photo news

Actrice Diane Kruger zou zwanger zijn van haar eerste kindje. De papa is acteur Norman Reedus, met wie ze zo’n anderhalf jaar samen is.

Diane Kruger (41) is vooral bekend van haar rollen in ‘Troy’ en ‘National Treasure’. Norman Reedus (49) verwierf dan weer het sterrendom dankzij zijn rol als Daryl in de populaire zombieserie ‘The Walking Dead’. De twee kennen elkaar al sinds 2015, toen ze beiden meespeelden in de film ‘Sky’. Ze zijn nog niet zo lang een koppel. Meer bepaald zo’n anderhalf jaar, want ze werden pas eind 2016 voor het eerst samen gespot.

Volgens verschillende bronnen in hun omgeving zou de actrice nu zwanger zijn. Ze verscheen op het filmfestival van Cannes in prachtige jurken, maar wel steeds exemplaren die haar beginnende babybuikje verborgen hielden. Ze zou ook geen druppel alcohol aangeraakt hebben. Ook op eerdere events, zoals het Met Gala, koos ze voor ruimvallende jurken die geen nadruk legden op haar anders enorm slanke lijn.

👣

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

Op Instagram leek Diane een hint te geven met een zwart-witfoto van zichzelf, waarbij ze een emoticon van twee kleine voetjes plaatste. Het is iets wat vaak gedaan wordt om een zwangerschap aan te kondigen. Voor Diane zou het haar allereerste kindje zijn. Haar vriend Norman heeft al een 18-jarige zoon, Mingus Lucien, uit zijn vorige relatie met model Helena Christensen.

Eerder was Diane samen met acteur Joshua Jackson, beter bekend als onze teenage crush Pacey Witter uit ‘Dawson’s Creek’. Ze waren maar liefst 10 jaar samen toen ze in 2016 onverwacht uit elkaar gingen, weliswaar als goede vrienden. Diane was in het verleden ook vijf jaar getrouwd met de Franse regisseur Guillaume Canet.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.