Home celebs Nick Jonas en actrice Priyanka Chopra samen gespot op date

Nick Jonas en actrice Priyanka Chopra samen gespot op date

De twee hebben een leeftijdsverschil van 10 jaar.

Amper een week geleden leek Nick Jonas (25) zijn pijlen te hebben gericht op Jenna Dewan (38), de ex van Channing Tatum. Maar nu ziet het ernaar uit dat de zanger is gevallen voor een andere bevallige actrice, de 35-jarige Priyanka Chopra.

Nick Jonas en Priyanka Chopra werden voor het eerst samen gespot in 2017, op de rode loper van het Met Gala. De roddelpers was toen snel om de twee Hollywoodsterren romantisch te linken, maar de Indiase actrice smoorde die geruchten meteen in de kiem. ‘We droegen allebei ontwerpen van Ralph Lauren en het leek ons gewoon leuk om samen naar het event te gaan’, klonk het vorig jaar.

Oh LA…you got me like…😍

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Samen op date

Sinds enkele dagen gonst het alweer relatiegeruchten rond de twee celebs, maar deze keer is de 35-jarige actrice niet meer zo snel om de romance te ontkennen. Meer nog, het koppel (?) is meermaals samen gespot tijdens een intieme date en gooit daarmee alleen maar olie op het vuur.

Op vrijdag 25 mei werd Chopra gespot met de jongste Jonas Brother terwijl ze samen een voorstelling van ‘Beauty and the Beast Live in Concert’ bijwoonden in Los Angeles. De volgende dag zagen fans hen samen tijdens een baseballwedstrijd van de LA Dodgers. Nadat ze het weekend samen hadden doorgebracht, ontstonden geruchten over een ontluikende romance.

In plaats van de relatie net als vorig jaar te ontkennen, zat Chopra afgelopen donderdag gezellig guacamole te eten met haar vermoedelijke beau, in een restaurant in West Hollywood. Ondanks hun leeftijdsverschil van 10 jaar is de kans groot dat de twee een koppel vormen, aangezien de 25-jarige Jonas erom bekend staat te vallen op oudere vrouwen.

#AnywhereVideo

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.