Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Actrice Lize Feryn zet gemeen duo op hun plaats

Lize Feryn, bekend van ‘In Vlaamse Velden’ is momenteel te werk in een showroom in Duitsland. Toen twee klanten commentaar gaven op haar uiterlijk had de actrice een gepaste reactie klaar.

Lize plaatste het incident op haar Facebookpagina en dat zag er zo uit:

Ik ben momenteel aan het werk in een showroom in Duitsland. Daarnet kwamen twee klanten binnen van de kanten van Kortrijk, aan hun accent te horen. Zij wisten niet dat ik hen kon verstaan en wanneer ik hen een rokje en vestje kwam showen, dachten ze dus naar harteloos hun mening te kunnen spuwen.
 

‘Amai, zo lelijk.’
‘Is de rok scheef of is zij scheef?’
‘Zij is scheef. Zie je het?’
‘Amai, ja. Wat is er mis met haar lichaam?’
‘En mager is ze ook niet eh.’
‘Nee, die zou best deze week niet te veel meer eten.’

enzovoort enzovoort
 

Ik voelde me rood worden van schaamte en verontwaardiging. Net twitter in het echt. Maar toen besefte ik hoe belachelijk het was dat ik mij zo klein voelde, zo nietig om wat twee triestige dametjes over me zeiden. Is die tijd van geloven in graatmager-is-mooier niet voorbij voor mij?
 

Je kan je wel inbeelden hoe zoet de wraak smaakte wanneer ik hun grote ogen zag nadat ik vriendelijk (en met een licht West-Vlaams accent) vroeg of ze het vestje graag eens open hadden gezien. Hun beurt om rood te worden, mijn beurt om te lachen in mijn vuistje. Ik werd ineens overspoeld van geluk door het besef dat I have to handle them for half an hour. They need to live with themselves their entire lives.


Bron: Facebook Lize Feryn

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '