Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eva Daeleman doet reisverhaal in openhartig boek

Je kan alvast je leeslijst voor de winter beginnen opstellen, want Eva Daeleman brengt dit najaar een boek uit waarin ze het verhaal doet van haar grote reis naar Azië van begin dit jaar. In Factor 25 lees je hoe het radio- en televisietalent twee maanden lang rondtrok op zoek naar antwoorden op de vragen die ze zich stelde, om uiteindelijk met nog meer vragen terug te keren.

Bekend of niet, Eva Daeleman is een twentysomething zoals zo veel anderen, en die stellen zich al eens wat (levens)vragen. Ondanks het feit dat ze niet graag alleen is, pakte dappere Daeleman in februari haar spullen en stapte ze in haar eentje het vliegtuig op, op zoek naar een leeg hoofd en een gevuld hart. De MNM-madam had zich een romantisch beeld gevormd van een geweldige reis vol zon, zee, strand en – als het even kon – een hete bink op dat strand, maar dat draaide anders uit. 'Ik zat aan de andere kant van de wereld en wilde eigenlijk gewoon naar huis – om zo veel redenen', bekent Eva.

 

In Factor 25, dat in oktober uitkomt, lees je haar openhartige verhaal. Het boek zal verkrijgbaar zijn als paperback voor € 19,99 en als e-book voor € 14,99.

 

EvaDaelemanboek

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '