Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Samen op reis: de kleine irritaties

Jij en je lief op een romantische bestemming, met bakken tijd om enkel en alleen aan elkaar te besteden: zalig, toch? Uiteraard, maar dat allereerste reisje samen kan ook een hele uitdaging blijken. Tot tien tellen, dames, deze kleine kantjes zal je er gewoon bij moeten nemen...

1.    Staren op het strand

Tuurlijk ziet hij je graag en ben jij de enige vrouw op de wereld voor hem, maar het mannelijk vlees is zwak. Maak je dus niet al te veel zorgen wanneer hij een flinke boezem of ronde kont in een miniem stukje stof gespot heeft en weinig subtiel zijn hoofd draait. Sommige kantjes kan je gewoon niet veranderen en zijn liefde voor vlees is daar ongetwijfeld één van. 

 

2.    Rommel en wc-brillen

Tenzij je gezegend bent met een van die zeldzame exemplaren die z’n kleren mooi opvouwt en altijd alles weer op z’n plaats legt, weet je nu al waar we het over hebben. Onderbroeken in een hoek van de badkamer, sokken overal en dan hebben we het nog niet over die wc-bril die telkens opnieuw omhoog blijft staan. Of waarom samen op reis gaan dé ideale samenwoontest is.

 

3.    Haantjesgedrag

Nu hij 24 op 24 in je vrouwelijke gezelschap is, heeft hij niemand om zijn machopraat en andere mannelijke maniertjes op los te laten. Net daarom is het oppassen geblazen wanneer jullie besluiten jullie aan een avontuurlijke groepsactiviteit te wagen. Een beetje macho zal namelijk kost wat kost willen tonen dat hij the man, en dus de beste, is en zal weinig oog hebben voor jouw sukkelende (maar altijd elegante) zelf. Wanneer hij dan achteraf met z’n nieuwe buddies zijn stoerste verhalen bovenhaalt, zal jij die geïrriteerde eyeroll even moeten onderdrukken.

 

4.    Besluiteloosheid

Als in het dagelijkse leven het o zo typisch mannelijke antwoord “Kies jij maar!” al een factor van frustratie is, wordt het op reis pas echt onuitstaanbaar. Want elke dag opnieuw maakt het hem he-le-maal niet uit wat jullie doen of waar jullie gaan eten, tot op het moment dat jij iets voorstelt en het toch niet helemaal naar zijn zin is. Grrmbl...

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '