Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© tomorrowland & accent

Je moet de dj vrijdag 26 juli helpen om van zijn set een knallende show te maken.

DROOMJOB: Regi zoekt assistent voor één dag op Tomorrowland

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Geen ticket voor Tomorrowland kunnen bemachtigen dit jaar? Geen zorgen, want je kan het festival misschien wel beleven vanop de eerste rij en dat mag je héél letterlijk nemen. Regi zoekt namelijk nog een assistent die hem op vrijdag 26 juli een hele dag wil helpen om van zijn optreden voor duizenden feestvierders in De Schorre in Boom een groot succes te maken.


Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is deze droomvacature van Accent op je festivallijf geschreven. De bedoeling is dat je als sidekick van de dj zal fungeren. Ze zijn dan ook op zoek naar iemand die houdt van muziek (duh!), een krak is in multitasking, niet vies is om zijn of haar handen vuil te maken, als handige Harry de dj-booth kan installeren, organisatorisch een talent is, orde uitademt, genoeg boterhammen met choco heeft gegeten om met zware apparatuur te sleuren én aangenaam in de omgang is.

Backstage


Het is de perfecte mix van work hard, play hard. Als alles, mede dankzij jouw hulp, klaarstaat en Regi begint aan zijn knallende set op het podium dan kan jij namelijk gewoon lekker backstage meegenieten van de show. Vergeet zeker niet eens te wuiven naar het publiek dat afkomstig is uit alle uithoeken van de wereld. Voor een keertje bevind je je daar niet tussen, maar sta je aan de andere kant en geloof ons: het zicht op die mensenmassa bezorgt je een uur lang kippenvel over je hele lichaam. Bovendien ontvang je een backstagepass voor alle andere optredens op Tomorrowland én krijg je nog een een mooie vergoeding voor je geleverde prestaties.

Kennis


Solliciteren voor deze droomjob kan via het online aanmeldingsformulier op deze website. De enige voorwaarde is dat je minstens 18 jaar oud bent. Naast algemene gegevens zoals je naam, adres en telefoonnummer vragen ze je ook waarom jíj de perfecte sidekick zou zijn voor de dj. Kennis van Regi is ook een pluspunt, want je krijgt vijf vragen over zijn privéleven voorgeschoteld.

Solliciteren kan nog tot 18 juli, want dan wordt de eerste sollicitatieronde afgesloten. De kandidaten die met glans slaagden in deze fase worden vrijdag 19 juli opgebeld voor een laatste opdracht. Succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '