Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© unsplash

Breng virtueel een bezoekje aan de woning van tal van artiesten, dj's, ontwerpers, chef-koks en nog vele andere talenten.

Ikea houdt wereldwijd online festival dat 24 uur (!) lang duurt

Herlinde Matthys

Ikea houdt voor de allereerste keer een festival. De Zweedse meubelketen pakt het meteen groots aan, want het event duurt maar liefst 24 (!) uur en iedereen kan meegenieten.


Bij een festival denk je aan een zonovergoten weide, een dj die vette beats speelt, goed gezelschap en een ietwat lauw drankje in je hand. Heel wat van die ingrediënten zijn aanwezig op het allereerste festival van Ikea. Alleen wordt die weide vervangen door je gezellige woonkamer, al dan niet ingericht met spulletjes uit de populaire Zweedse meubelketen.

Wereldwijde home tour


Ikea nodigt iedereen uit voor een wereldwijde home tour waarbij je virtueel een bezoekje kan brengen aan de woning van tal van artiesten, dj’s, ontwerpers, chef-koks en nog vele andere talenten. Zo zal je dj Kaytranada zien draaien, samen koken met Pastaqueen, een blik krijgen in de studio van niemand minder dan topdesigner Virgil Abloh, interessante gesprekken meevolgen over zuivere lucht en in primeur de nieuwste Ikea-collecties ontdekken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door IKEA (@ikea)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ga alvast dit weekend je portie Zweedse balletjes halen in de dichtstbijzijnde winkel, zodat je die kan verorberen tijdens het Ikea-festival op donderdag 16 september. Op hun website vind je alle informatie en een handige timetable van wat er op welk moment in welke room (er zijn er in totaal tien) plaatsvindt. Zo mis je zeker niks. Het event is volledig gratis en duurt van donderdag 8u ‘s morgens tot vrijdagochtend 17 september 8u. Het enige wat je moet doen, is naar de site surfen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '