Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Denk maar aan special effects, video-mapping, dansers, artiesten en véél lichtjes!

WEEKENDTIP: maak een sprookjesachtige nachtwandeling aan abdij Villers-la-Ville

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Dat de zomer voorbij is, betekent niet dat er geen toffe events meer gepland staan. Zo oganiseert Symfonie der Stenen binnenkort een heus wandelspektakel aan de abdij van Villers-la-Ville. Denk maar aan special effects, video-mapping en véél lichtjes!

Bij de meeste wandelingen moet je op tijd vertrekken zodat je voor dat het donker wordt al het moois kunt zien dat de route te bieden heeft. Bij het wandelspektakel ‘Visitors’ van Symfonie der Stenen is het net omgekeerd! Pas als de avond valt, ben je welkom aan de abdij van Villers-la-Ville in de gelijknamige gemeente in Waals-Brabant.

Fascinerende wezens

De nachtelijke wandeling van 70 (!) minuten neemt je volledig mee in een uitzonderlijk verhaal. Je reist door de tijd en ontdekt fascinerende wezens die speciaal uit het verleden zijn teruggekomen om jou te ontmoeten. Dit alles gebeurt aan de hand van dansers, artiesten, special effects, video-mapping en véél lichtjes. De grote vraag is uiteindelijk wie nu eigenlijk wie komt opzoeken in dit sprookjesachtig tafereel.

Je kan deze tour tussen 22 september en 5 november elke donderdag tot en met zondag volgen. Er zijn twee voorstellingen per avond, dus ideaal voor wie z’n kids wil meenemen. Dit alles gaat door aan en in de abdij van Villers-la-Ville. Tickets kosten 15 euro en kan je online bestellen via de website. Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis binnen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '