Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een toppertje van formaat!

HOTSPOT: Mechelen is een pareltje rijker met nieuwe eetbar Wagenoord

Hoog tijd om nog eens een bezoekje aan Mechelen te brengen, want naast leuke winterbars opent er deze maand ook een nieuwe eetbar slash co-werkplek slash eventruimte de deuren. Wagenoord – zo heet de hippe plek – wil creatieve duizendpoten en food lovers verenigen in de oude Festraetsgarage. En het belooft een toppertje van formaat te worden!


Wie binnenkort in Mechelen is, zet best de nieuwste hotspot Wagenoord op z’n lijstje. Het geesteskind van onder anderen Sara Feskens (29) en Thomas Van Roost (33) – die eerder al het succesvolle burgerrestaurant Il Cardinale uit de grond stampten – zal dienst doen als co-werkplek, eetbar, evenementenruimte én atelier. Twenty-something chefs Mattijs Nackaerts en Jente De Wilde zullen voor het lekkers in de eetbar zorgen. Denk aan heerlijke happen als Thaise worst met kool, bieterballen of makreelspread op een unieke locatie. Zowel voor een snelle lunch, een aperitief na het werk of een deugddoend diner ben je bij Wagenoord aan het juiste adres.

Wagenoord Mechelen

BBB, Borrelen met Bier en Bitterballen


Het Mechelse pareltje is een plek door en voor jonge ondernemers. Want wie voor één dag aan zijn keukentafel wil ontsnappen, kan in de co-werkplek van Wagenoord een plaatsje reserveren. Voor één dag, of voor een hele periode. Pak je het liever wat grootser aan? De voormalige garagehal doet dienst als evenementenruimte voor productlanceringen, expo’s of lezingen voor maximaal 250 personen. Vanaf volgend jaar wil Wagenoord ook zelf geregeld evenementen organiseren. Wij markeren alvast het BitterBal en de wekelijkse BBB (Borrelen met Bier en Bitterballen) in onze agenda!

Nieuwsgierig? Zoals het een deftige garage betaamt, organiseert Wagenoord op vrijdag 15 december een opendeurdag, inclusief onklopbare saloncondities. Vanaf 16u is iedereen welkom voor een rondleiding, feestelijke drankje en hapje en de nodige randanimatie.

 

Wagenoord – praktisch

Maurits Sabbestraat 123, Mechelen.

Eetbar open van maandag tot vrijdag van 11u – 22u. Co-werkplek van maandag tot zaterdag van 8u – 22u. Locatieverhuur op aanvraag.

Meer info hier.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '