Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij de Flairpocket van deze week kan je overnachten aan het water vanaf amper € 35 per persoon!

UITGETEST: assistent brand manager Eline waande zich in een Hallmarkfilm in Han-sur-Lesse

De redactie

In de pocket die je deze week bij je Flair vindt, kan je uit heel wat hotels en B&B’s aan het water kiezen en er overnachten vanaf amper € 35 per persoon! Blijven jullie in ‘t land of trekken jullie richting Nederland, Duitsland of Frankrijk? It’s up to you! Assistent Brand Manager Eline waande zich alvast in een Hallmarkfilm dankzij haar overnachting in het Mercure in Han-sur-Lesse.

Ik heb het al eerder gezegd en ik ga het blijven herhalen: uitstapjes naar Wallonië voelen voor mij altijd als vakantie in eigen land. Maar deze keer voelde Han-sur-Lesse ook als de achtergrond van mijn eigen Hallmarkfilm.

Onze film start met een zonnig autoritje tussen de groene Waalse velden, met af en toe wat schattige diertjes die staan te grazen. Tot ik opeens mijn chauffeur (en allerliefste vriendinnetje) Laura aan het schrikken breng met mijn vreugdekreetje wanneer ik een regenboog spot! Wanneer we in het pittoreske dorpje Han-sur-Lesse arriveren, spotten we een avondmarktje onder de kerktoren. Gezelliger dan dit kan niet toch? Met een Desperados in de hand zetten we onze avond goed in. En die wordt alleen maar beter wanneer ik opnieuw een regenboog spot: als dit geen magisch voorteken is, dan weet ik het ook niet meer. Wanneer ik oogcontact maak met de farmer boy naast ons, weet ik zeker dat Hallmark deze keer mij als protagoniste heeft gecast. Zijn geruite hemd en blauwe ogen laten me wegdromen: ‘Is dit het moment dat ik het drukke Leuvense stadsleven verlaat en verhuis naar het Waalse platteland voor de liefde?’

Zwembad

De avond even magisch afsluiten doen we in het geweldige zwembad van Mercure Han-sur-Lesse, ons verblijf voor de avond. Het behulpzame personeel dat ons op onze wenken bedient, de Nuxe-productjes aan het zwembad en in onze badkamer, … de verwennerij blijft maar duren!

Ook onze ochtend zetten we op dezelfde toon verder met het geweldige ontbijt. Mijn hart gaat meteen sneller kloppen als ik de verse quiche en de verscheidene warme groentjes spot. De weg naar mijn hart? Rösti’s en warme bonen in tomatensaus als ontbijt. Aangevuld met kaas en Frans brood met de perfecte zachte binnenkant en knapperige korst. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het enorme dessertaanbod: brownies, rijsttaart, mini-ontbijtkoekjes, madeleintjes…

Magisch weekendje

Maar aan alle Hallmarkfilms komen een einde, en zo ook aan deze. We nemen afscheid van de geschilderde diertjes op de muur achter ons bed en staren nog eens dromerig uit het raam naar de kerktoren. De check-out verloopt vlotjes, in de lobby staat gratis hydration juice met gember en citroen, maar nog belangrijker: gratis lolly’s! Er is een speelhoekje voor kinderen met de schattigste champignonpoefjes, die ik eerlijk gezegd ook voor mijn eigen interieur wil. We keren uitgerust terug naar huis, met mooie herinneringen aan ons magisch weekendje weg. Zonder de liefde/een farmer boy, maar wel met een dikke portie vriendschap. Misschien moet ik toch gewoon nog maar even in de stad blijven werken en zorg ik in dit scenario zélf voor mijn happy end.

overnachten water

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '