Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij onze Flairpocket van deze week geniet je voor maar € 15 per persoon van een heerlijk ontbijt!

UITGETEST: stagiaire Gwen ging voor een luxeontbijt naar Coffee & Crumble in Aalst

De redactie

Deze week vind je bij je favo magazine een pocket waar je alleen maar gelukkig van kan worden, want dankzij onze actie geniet jij van een ontbijt mét bubbels voor amper € 15 per persoon. Stagiaire Gwen ging met haar vriendin Dina op pad om het luxeontbijt uit te testen bij Coffee & Crumble in Aalst.

Wil jij écht goed wakker worden? Dan hebben wij dé tip voor je. Zodra je bij Coffee & Crumble binnenstapt, ruik je de geur van versgemalen koffie. Als dat geen instant happiness is, weten wij het ook niet meer. The place to be voor coffee addicts & pannenkoekenfans!

Na een frisse wandeling op de markt gingen Dina en ik een bezoekje brengen bij Coffee & Crumble in Aalst, ideaal op een zaterdagochtend. Vlakbij het centrum van Aalst en parking Keizershallen heeft Coffee & Crumble alles om je te bekoren: topbediening, heerlijke zelfgemaakte taarten, smakelijke bagels, een originele inrichting… De perfecte locatie voor een gezellig ontbijtje.

We genoten van de twee ontbijtopties. Ik nam de American pancakes met zalm, avocado en spiegelei inclusief bubbels. Dina ging voor de tweede optie, de fruitbowl met Griekse yoghurt, granola en vers fruitsap. De pancakes waren mijn persoonlijke favoriet, wat een heerlijke frisse combinatie!

Alles wordt gemaakt met verse producten, ook de zelfgemaakte taarten. Daarnaast is Coffee & Crumble écht een Instagrammable hotspot. We hebben ons buikje lekker rond gegeten, genoten in een aangename setting en de bediening was top. Kortom een echte aanrader! En helemaal perfect om je dagje shoppen te beginnen. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

Wil jij zelf zo’n stevig ontbijtje mét bubbels verorberen bij Coffee & Crumble in Aalst? Ga dan snel naar de winkel en haal je Flair met onze pocket in huis!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '