Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: theavocadoshow

HALLELUJA: avocadorestaurant The Avocado Show komt dit jaar nog naar ons land

Ben jij een liefhebber van alles wat met avocado te maken heeft? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou, want The Avocado Show, het Amsterdamse avocadorestaurant, komt binnenkort ook naar ons land.


In Amsterdam is het restaurant ontzettend populair en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Het interieur is er Instagramwaardig, de prijzen zijn dik oké en het eten is er overheerlijk. Zo droomt redactrice Sandie enkele maanden na haar bezoek nog altijd van de The Truffle Treasure, een avocadotoast met kip, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

Gelukkig hoeven we binnenkort niet altijd af te reizen naar onze Noorderburen als we zin hebben in salades, burgers of pannenkoeken (je kan het zo gek niet bedenken) met avocado. Ook hun drankkaart is trouwens helemaal geïnspireerd door avocado’s. Zo vind je er verschillende smoothies en sapjes op de kaart, maar voor wie het iets straffer mag zijn, is er ook een Avo Daiquiri of een Guaca Mary!

The Avocado Show opende in 2017 zijn deuren in Amsterdam, en vanwege het grote succes staat er nu een tweede vestiging op de planning. En wij mogen onszelf gelukkig prijzen, want hun tweede pand komt gewoon naar ons land. Het Belgische filiaal zal eind november de deuren openen in Brussel op de Anspachlaan. Is het te vroeg om nu al te beginnen aanschuiven?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '