Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Laat je harige vriend je toekomstig lief goedkeuren.

Speeddaten samen met je viervoeter op hondenfestival Meet ‘n Treat

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Dare to Date organiseert samen met Meet ‘n Treat een unieke speeddate op het hondenfestival waarbij hondenbaasjes elkaar beter kunnen leren kennen.

Op zondag 10 september kan je in Antwerpen naar het hondenfestival Meet ‘n Treat. Baasjes én hun viervoeters kunnen zich uitleven met tal van activiteiten zoals hondenyoga, paddling of hondenkoekjes bakken. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van foodtrucks om na al dat ravotten die hongerige maagjes te vullen en die droge kelen te smeren.

Cupido op vier pootjes

Naast dit alles pakt het festival met nog een unieke activiteit uit! Hondenbaasjes kunnen er namelijk misschien de liefde van hun leven ontmoeten tijdens een originele speeddate. Het is sowieso een vereiste dat je viervoeter je toekomstige partner goedkeurt, dus waarom breng je hem/haar dan niet van de eerste keer mee tijdens die eerste ontmoeting en laat je hem hem/haar cupido spelen.

Edgard & Cooper ontdekte tijdens een onderzoek bij ruim 300 mensen met huisdieren dat twee op de drie niet verder zou daten met een persoon als hun huisdier geen klik heeft met hem/haar/hen. De helft van de ondervraagden wil dan weer hun hond meenemen tijdens een date, dus dat is ook mooi meegenomen als jullie allebei al hondenliefhebbers zijn.

Nog een beestje in huis halen, check dan zeker dit: Een hondje adopteren? Dit hondenras past het beste bij jouw persoonlijkheid

Leeftijdscategorie

Op de website van het event kan je je inschrijven voor de speeddate. Je moet eerst een leeftijdscategorie en een seksuele voorkeur aanduiden. De dating professionals van Date to Date gaan daarmee aan de slag om ervoor te zorgen dat je op het hondenfestival enkele toffe potentiële matches ontmoet. Al zal vooral je hond bepalen met wie je aan de praat raakt. De speeddate is helemaal gratis. Wacht wel niet te lang met je in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt.

Meet ‘n Treat vindt zondag 10 september van 10u tot 18u plaats bij Regatta by Jack’s in de Katwilgweg 1 op Antwerpen Linkeroever. Het event is gratis, maar je moet wel op voorhand je gratis ticket bestellen op de website.

Nog meer leuks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '