Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ga naar de beautyfarm met twee voor de prijs van één dankzij je Flair van deze week. 😍

UITGETEST: redactrice Dewy genoot van de privésauna en een hotstonemassage bij Casa Elise in Olen

Jippie, dankzij onze beautyfarmpocket die je deze week bij je Flair vindt, kunnen jij én je plus-one weer even helemaal genieten voor de prijs van één. Klinkt dat niet zalig?! Redactrice Dewy liet zich alvast samen met haar vriend verwennen in de privésauna mét hotstonemassage en gelaatsverzorging bij Casa Elise in Olen.

Nog nooit in mijn leven ben ik zo verwend geweest als tijdens mijn bezoekje aan Casa Elise in Olen. Mijn vriend en ik zijn nochtans wel echte privésaunagangers. Elk jubileum, iedere verjaardag – of eigenlijk elk momentje dat we kunnen misbruiken om toch maar te boeken –, vieren we in de privéwellness. De beautyfarmpocket doet daar nog een schepje bovenop met een massage en een gelaatsverzorging, iets wat we daarvoor nog nooit lieten doen. Ik ben écht eerlijk als ik zeg dat we nu nooit meer zonder zouden kunnen: wat een openbaring!

Hello gorgeous

Al onder de indruk van de buitenkant van Casa Elise, stapte ik samen met mijn vriend op een zonnige zaterdagnamiddag het schoonheidssalon binnen. Ik piepte links even binnen in de nailspa waar in neonroze letters ‘Hello gorgeous’ gespeld stond en wist meteen: dit is hier iets voor mij. We werden ontvangen door Elise zelf, de founder van Casa Elise. Een vriendelijke en charmante verschijning die ons meteen op ons gemak wist te stellen. Ze gaf ons een korte rondleiding in de privésauna, waar we na onze geplande behandelingen nog zo’n twee uur mochten vertoeven. Even onze spullen droppen, omkleden en hup, op naar de behandelkamer.

Casa Elise

Hotstonemassage

Daar werden we ontvangen in een oase van rust. Dankzij de geur van heerlijke essentiële olie, natuurgeluiden door de speaker en een rustgevend aangeklede ruimte kon dat ook niet anders. Mijn vriend en ikzelf namen plaats in de ligzetels en beseften toen nog niet eens wat ons eigenlijk te wachten stond: een moment van rust en genot dat we niet snel zouden vergeten.

Elise en haar collega begonnen aan de gelaatsverzorging: een reiniging, peeling, maskertje, serum – alles erop en eraan. De heerlijke geur van de productjes die gebruikt werden, zorgden ervoor dat ik al snel in een soort roes terechtkwam. Ik wist op voorhand dat er ook een hotstonegelaatsmassage aan te pas zou komen en had daar eerlijk gezegd wel wat schrik voor, maar toen de warme stenen in één vlotte beweging van mijn borst naar mijn gezicht gebracht werden, besefte ik pas echt: dit is genieten.

Casa Elise

Wow

Daarna werden ook onze armen en benen grondig onder handen genomen. De zalige massage van mijn ledematen leek er wel voor te zorgen dat ik plots twee centimeter langer was. We werden gevraagd om ons om te draaien en kregen nog een geweldige hotstonerugmassage mét peeling. Ik weet niet hoe de schoonheidsspecialiste het deed, maar ze leek wel acht handen te hebben die mijn rug volledig wisten te kneden. Ge-wel-dig. Na afloop van onze behandeling keek ik mijn vriend aan en ook hij wist maar één woord uit te brengen. ‘Wow.’

De hele behandeling lang ging er bitterweinig door mijn hoofd. De eerste gedachte die bij me opkwam na dat moment van zalige rust was dat iedereen dit elke maand zou moeten laten doen. Want amai, zo ontspannen heb ik me nog nooit gevoeld. De tweede gedachte? Shit, nu ga ik nooit nog zonder kunnen. Maar dat is zelfzorg, toch?

Privésauna

Nog volledig in een trance van rust keerden we terug naar de privésauna en ploften we op het bed. Het duurde even voor we weer krachten konden verzamelen om van de rest te genieten: nóg meer gelukzaligheid. Twee sauna’s – gewoon en infrarood – en een superuitnodigende houtgestookte hottub stonden nog op onze planning voor de komende twee uur. Maar eerst genoten we van de hapjesplank en een sprankelend glaasje bubbels in ons privétuintje. Man, dat smaakte!

Toch was de knaloranje badkuip té verleidelijk. Al snel sipten mijn vriend en ik onze cava daarom verder op in de hottub. En daar zat ik dan met het zonnetje op mijn nog maar pas gemasseerde gelaat, een drankje in de hand en dat alles in geweldig gezelschap. Beter dan dat kon het niet worden.

Dat dacht ik althans. Maar ja hoor, die twee saunabezoekjes na ons hottubmoment waren de kers op de taart. Of zeg ik liever op de chocomousse, want ook die kregen we aangeboden bij de hapjesplank. Een fantastisch zoete afsluiter voor een wellnessmoment zoals ik het nog nooit had ervaren. Aan Casa Elise: dankjewel voor de openbaring. Aan de lezers: niet twijfelen.

Beautyfarm

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '