Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Je kinderen, neefje of metekindje: wie trakteer jij binnenkort op een gezellige uitstap?

YES: ontdek het LEGO Discovery Centre in Brussel nu met korting

Goed nieuws voor alle LEGO-fanaten! Wie graag eens een bezoekje brengt aan de indrukwekkende wereld van de iconische steentjes, kan nu voor een voordelige prijs een ticket scoren voor het LEGO Discovery Centre in Brussel dankzij Shedeals.

Een paradijs voor jong én oud: in het LEGO Discovery Centre in Brussel word je helemaal omver geblazen door de impressionante LEGO-wereld verspreid over meer dan 3000 (!) m². Je kinderen, neefje, metekindje of gewoon jezelf: wie trakteer jij binnenkort op een gezellig uitstapje?

Ontdek de wereld van LEGO

In het LEGO Discovery Centre vind je twaalf activiteitenzones waar je als kind (van ongeveer 2 tot 10 jaar) én volwassene je verbeelding de vrije loop kan laten gaan. Met meer dan twee miljoen steentjes, een eigen 4D-bioscoop, een laserdoolhof en educatieve workshops wordt het een gezinsuitstapje om nooit meer te vergeten.

Je kan ook aan boord stappen van de Imagination Express (de naam zegt al genoeg!) of je eigen ruimteschip creëren én lanceren in de cyberspace. Voor de allerkleinsten is er de LEGO DUPLO Zone, waar je eendjes kan vissen en een ritje kan maken in een stoere dinosauruscarrousel. Jullie favoriete LEGO-personages? Die kan je er gewoon in levende lijve ontmoeten!

Lego Discovery Centre

In de aanbieding

Dankzij Shedeals kan je voor dit geweldige LEGO-avontuur nu een ticket boeken aan 25 % korting. Dat wil zeggen dat je nog maar € 19,13 betaalt voor een superleuke dag vol speel- en bouwplezier! Opgelet, als volwassene moet je vergezeld worden door een kind én omgekeerd. Tijd voor een uitstapje met je favoriete spruit(en) dus!

Goed om te weten: de actie is geldig van 13 maart tot en met 2 april. Je kan in die periode een ticket met de korting boeken voor bezoeken tot 30 juni 2023. Let wel, het aantal tickets is beperkt en de dagelijkse capaciteit kan variëren. Bij het reserveren van een ticket kies je een bepaalde datum en tijdslot uit, zo ben je zeker van je plekje. Waar wacht je nog op?

Meer informatie over de actie vind je op Shedeals.be.

Lees ook:

lego
The Friends Experience
vintage brussel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '