Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: hoekeddoughnuts

Donutshop Hoeked opent deze maand nog de deuren in Gent

Er blijven maar hotspots de deuren openen de laatste tijd. Croque ’n Roll komt dit najaar nog naar Mechelen, The Avocado Show opent in november in Brussel en binnen enkele dagen kan je de vierkante donuts van Hoeked ook kopen in Gent. Yaaay!


Ben jij zot van donuts en woon je in de buurt van Gent? Dan kunnen we je vandaag alvast heel erg blij maken. Donutwinkel Hoeked opent namelijk op 30 oktober de deuren op de Groentenmarkt 15. Opschrijven in je agenda, dus!

Ben je nog niet in hun vestiging in Antwerpen geweest? Geen probleem, want wij vertellen je maar al te graag wat je mag verwachten. Zo heb je al iets meer tijd om te beslissen welke donut je als eerste wil verorberen. Op de kaart staat onder andere een exemplaar dat naar Crème Brûlée smaakt, eentje die geïnspireerd is op een Berlijnse Bol (denk: gevuld met pudding) en eentje met pindakaas. Speciaal voor alle Gentenaren staat er bovendien elke zaterdag een specialleke op de kaart namelijk de Cuberdoughnut. Een doosje van vier dan maar?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '