Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Om naar uit te kijken.

Dit zijn het Beste Vegetarisch en Beste Veganistisch Restaurant ter Wereld 2020

Om naar uit te kijken als we weer mogen reizen en opnieuw een gezellig plekje op restaurant mogen reserveren: het Beste Vegetarische en Beste Veganistische Restaurant ter wereld. En de twee winnaars van dit jaar, die werden zopas bekendgemaakt.


Het was Frank Fol, de bekende groentekok uit België, die zopas de winnaars van Beste Vegetarisch en Beste Veganistisch Restaurant ter wereld van 2020 bekend mocht maken. En nee, je hoeft daarvoor eigenlijk niet eens het vliegtuig op. Het Franse restaurant Culina Hortus uit Lyon mag zich dit jaar het beste vegetarische restaurant noemen. Een menu met hapjes, 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 2 desserts en zoetigheden scoor je al voor € 58.

5/5 radijsjes


In Londen vind je bij Vanilla Black dan weer de beste vegan menukaart ter wereld. Waag je je aan een vijfgangendiner, dan betaal je € 55. Het zijn twee van de 964 restaurants uit 43 landen die trouwens gebundeld werden in de We’re Smart® Green Guide 2020. De gids is dé referentie voor de culinaire groentewereld en beoordeelt de beste groenterestaurants ter wereld. En de score? Die wordt niet gegeven op basis van sterren, maar radijzen. Funny!

 

Gratis vegan kookboek bij Flair


In tussentijd zelf de handen uit de mouwen steken? Vanaf morgen ligt de nieuwe Flair in de rekken mét gratis vegan kookboek boordevol overheerlijke recepten van chef Lily Joan Roberts. Go get ‘m!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '