Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Zowel je haar als je make-up wordt onder handen genomen door echte experts.

WEEKENDTIP: laat het ‘Belgium’s Next Top Model’-team je een make-over geven

Op vrijdag 15 september ging het eerste seizoen van ‘Belgium’s Next Top Model’ van start. Naar goede gewoonte hoort er bij elke ‘Next Top Model’-show ook een extreme make-over, waarbij het haar en de make-up van de modellen drastisch aangepakt wordt. Zo’n make-over kan jij nu ook zélf laten doen dit weekend.

Om de start van ‘Belgium’s Next Top Model’ te vieren organiseert Streamz één groot make-over weekend. Dit weekend kan je dan ook terecht in Knokke of Maasmechelen Village voor een mini-make-over. De experten van The Mobile Make-Up Bar nemen zowel je haar als je gezicht onder handen en geven jou een frisse look.

I give you: a princess

Al hoef je zeker niet bang te zijn dat je onherkenbaar naar huis zal gaan. Hoewel de modellen in het programma meestal volledig geen inspraak krijgen in hun make-over, kan jij gerust aangeven wat je al dan niet wil.

Ga jij voor een fel kleurtje op je haar? Heb je die éne trend altijd al eens willen uitproberen? Of geef je de stylisten toch carte blanche? Waar je ook voor kiest, je krijgt sowieso een iconische voor- en na foto mee naar huis.

Make-Over Bar

Ook een Make-Over Bar bezoeken? Op zaterdag 16 september vind je de Make-Over Bar op het Verweeplein in Knokke, op zondag 17 september kan je hen vinden in Maasmechelen Village. Deelnemen is gratis en reserveren is niet nodig. Wanneer het iets drukker wordt zal je ter plekke een reservatie kunnen maken voor een later tijdstip die dag.

De nieuwste aflevering van ‘Belgium’s Next Top Model’ kan je elke vrijdag bekijken op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '