Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ga jij deelnemen aan de loopwedstrijd doorheen Disneyland Paris?

Sportievelingen, opgelet: de grootste schurken van Disneyland komen naar Magic Run Weekend

Een tijdje geleden kondigden wij de derde editie van Disneyland Paris Magic Run Weekend aan. Die loopwedstrijd vindt plaats in het magische park, en onderweg staan enkele bekende Disneyfiguren als vanouds klaar om je een hart onder de riem te steken. Maar dit jaar zullen ook de grootste schurken van Disney de race onveilig maken...


Maak maar een vreugdedansje, want in september keert de leukste loopwedstrijd van het jaar terug naar Disneyland Paris. Tijdens de derde editie van Magic Run Weekend loop je doorheen het magische park, jog je langs de verschillende attracties en supporteren je favoriete Disneyfiguren mee langs de zijlijn.

Dit jaar zullen de grootste slechteriken uit de Disneyfilms voor extra zweetdruppels op je voorhoofd zorgen. Zij lopen namelijk met de deelnemers mee langs het parcours. Om te ontsnappen aan die schurken heb je dus maar één optie: lopen voor je leven!

De verschillende races


Tijdens dit weekend is iedereen welkom, van kleine lopers tot sportievelingen die met de vingers in de neus een marathon rennen. Op vrijdag 21 september wordt het feestelijke weekend geopend met de Disneyland Paris 5K Race. Die wedstrijd vormt meteen ook het strijdtoneel van de ultieme vijand van de Avengers: spierbudel Thanos.

De volgende ochtend zorgen Stitch en zijn Hawaïaanse vrienden voor entertainment bij de allerkleinsten tijdens de Kids Race van 100 meter, 200 meter of 1 kilometer. Later die dag maken de schurken van de Disneywereld de Disneyland Paris 10K Race onveilig.

© Walkie Talkie


 

Tot slot lopen op zondag 23 september alle Disneyschurken mee met de deelnemers tijdens de Disneyland Paris Half Marathon. Sinds dit jaar kan je ook deelnemen aan de 36K Challenge. Er is dus voor ieder wat wils!

Overtuigd?


Wil jij deelnemen aan deze sportieve wedstrijd in Disneyland Paris? Schrijf je dan hier in. Good luck!

© Walkie Talkie


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '