https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: Fanta

YUM: Fanta lanceert fris en fruitig nieuw smaakje

Wie al eens graag een glaasje frisdrank drinkt, heeft geluk. Na Sprite komt ook Fanta met een nieuw drankje op de proppen. Enter Fanta Zero Pink Pomelo, een fruitige frisdrank zonder suiker. Willen we nu proeven!

Nu de lente ein-de-lijk in het land is, kan je ons steeds vaker op een terrasje vinden. Nu kan het natuurlijk niet altijd wine ’o clock zijn, en daarom ruilen we ons glaasje rosé af en toe in voor een non-alcoholisch drankje.  
 

Net daarom hebben ze bij Fanta  – net op tijd voor de zomer – Fanta Zero Pink Pomelo uitgebracht: een nieuwe, zomerse variant op de klassieke smaak. Je proeft een mix van pompelmoes en grapefruit, en het resultaat is héérlijk verfrissend. Net wat we nodig hebben op een warme dag!
 

Fanta

Met de nieuwe smaak spelen ze bij Fanta in op de populaire bittertrend. Bovendien hebben ze er weer een suikervrije frisdrank bij. ‘We bieden onze Fanta-consumenten nog meer keuze en ondertussen is al 45 % van ons totale verkoopvolume suiker- en dus calorievrij’, aldus Céline Van den Rijn, marketingdirecteur voor Coca-Cola.
 

Fanta Zero Pink Pomelo is vanaf nu te koop bij de meeste supermarkten.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content