Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Firebox

WAUW: deze Unicorn Tears Gin is de mooiste die we ooit gezien hebben

Wie dacht dat de eenhoornhype zachtjes was gaan liggen, is mis. Want na unicorn cheesecake en een bar die volledig werd gewijd aan eenhoorns is er nu ook Unicorn Tears Gin. En wij willen meteen proeven!


Volgens de makers van Firebox werd de Unicorn Tears Gin gemaakt van de tranen van eenhoorns die door mensen werden opgevoed (as if). Echte eenhoorntranen met een sparkly afwerking, want de gin bevat eetbare schilfers zilverblad om het geheel nog meer girly te maken.

 

 

De drank heeft hoofdtonen van jeneverbes, curaçao, sinaasappel, munt en citroengras met een ondertoon van gekonfijte sinaasappelschil, vliegende-schotel-snoepjes en maple syrup en kost je bijna € 55 bij Radbag. Dat maakt van de gin niet meteen de goedkoopste fles, maar denk maar eens hoe mooi die op je barkastje staat. Of op je Instagramaccount! En hey, volgens de mythe gaan dromen in vervulling waar de eenhoorn zijn warme tranen huilt. Je moet niet vragen wat dat geeft wanneer je ze opdrinkt!

 

 

Cosmopolicorn-cocktail met Unicorn Tears Gin:


Mix 50 ml Unicorn Tears Gin met 50 ml triple-sec, 15 ml limoensap en 15 ml veenbessensap in een cocktailshaker en strain in een glas. Werk af met een schijfje limoen. Cheers!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '