Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Hello Fresh

Bye bye, supermarktstress!

UITGETEST: in no time een heerlijk kerstdiner met de boxen van HelloFresh

Vergeet stressmas, dankzij de kookboxen van HelloFresh vier jij dit jaar een stressloze Kerstmis. Je krijgt alle ingrediënten voor een heerlijk kerstdiner gewoon thuis toegestuurd en in no time heb jij een verrukkelijk feestmal op tafel getoverd. Wij hielden met veel plezier een early christmas party en testten de Veggie Box en Kerstbox Deluxe voor jullie uit. 

Redactrice Elke kweekte een food baby met de Kerstbox Deluxe

It's a though job, but someone's gotta do it... Wanneer ik mijn vrienden vraag of ze langs willen komen voor een vervroegd kerstdiner, worden ze al snel even enthousiast als ik. Het was trouwens meteen de ideale gelegenheid om mijn lief er toch van te overtuigen dat het nu toch echt wel hoog tijd was om de kerstboom ein-de-lijk op te zetten. Setting: check!

 

Hoewel ik zelf enorm kan genieten van een uitstap naar de supermarkt, is het tijdens de eindejaarsperiode toch handig als iemand anders voor jou boodschappen doet en die dan ook meteen aan huis levert. Heb je meteen wat tijd voor andere prioriteiten (hallo, perfect eyeliner). Vol ongeduld pak ik de (enorme!) box van HelloFresh uit en begin ik aan mijn voorbereidingen. De receptenfiches geven meteen aan wat ik op voorhand kan doen. Handig! Wanneer mijn very lucky eregasten arriveren, rest mij enkel nog de kalkoenrollade in de oven te steken en de afwerkingen te doen.

 

Het menu:

  • Aperitiefhapjes
  • Bospaddenstoelensoep
  • Kabeljauwhaas met tomatencarpaccio
  • Kalkoenrollade met een vulling van abrikozen en noten
  • Panna cotta
  • Extra's voor bij de koffie

 

En wat een menu! Stuk voor stuk echte toppers. 'Kerstklassiekers die in een modern, Italiaans jasje gestoken werden', klinkt het bij HelloFresh zelf. Je moet trouwens ook niet bang zijn dat je tekort komt want er is méér dan genoeg. Zelfs de volgende dag smulden wij nog van een heerlijk kommetje soep. Wij bestellen voor friendmas opnieuw een box, inclusief aangepaste wijnen dan!

 

Kalkoenrollade HelloFresh

 

Een Kerstbox Deluxe bestel je vanaf € 31 per persoon en dat tot en met 19 december via www.hellofresh.be.

 

Redactrice Robine hoefde geen gevulde kalkoen te eten om zich er zelf eentje te voelen

Kerstmis komt eraan! Voor velen dé gezelligste – afgezien van de ijzige koude en de enerverende files die daarmee gepaard gaan – tijd van 't jaar. Tijdan van kerstpakjes, -bomen, -ballen, -slingers en andere gezelligheden. Één probleempje: ik woon nog in Hotel Mama en mijn mamalief is geen fan van 'al die kitscherige tralala'. Voor ons dus ook dit jaar geen kerstboom of -ballen, maar wél kerstlichtjes en... een heerlijk diner!

 

Wat ons al meteen tot het volgende probleem brengt. Geen enkele gastvrouw organiseert graag een kerstfeest voor familie of vrienden. Je weet namelijk al op voorhand dat je wegens tijdsgebrek zelf amper je beentjes onder tafel zal kunnen schuiven, laat staan de piekfijne outfits van je gasten bewonderen. Maar het hoeft niet altijd zo te lopen. HelloFresh dokterde dit jaar speciaal voor de feestdagen een overheerlijk menu voor je uit, doet in jouw plaats de boodschappen én levert ze dan ook nog eens aan huis. Het enige wat jij moet doen is de receptenfiches volgen. Ideaal!

 

Het menu:

  • Paddenstoelensoep met mascarpone
  • Met notengehakt gevulde bolcourgette met cheesy risotto
  • Panna cotta

De veggie kerstbox was om duimen en vingers bij af te likken. Een lekker soepje, vergezeld van zelfgemaakte kaaskoekjes, was een absolute topentree. Na het hoofdgerecht met bolcourgette stond ook onze buik al helemaal bol, maar die panna cotta met amarenakersen paste er nog nét bij. Wij hebben o-ver-heer-lijk gegeten met z'n vieren. Al hadden we gezien de hoeveelheid nog gerust een vijfde gast kunnen uitnodigen. Voor herhaling vatbaar!

 

Bolcourgette HelloFresh

 

Een Kerstbox Veggie bestel je vanaf € 21 per persoon en dat tot en met 19 december via www.hellofresh.be.

 

Praktische info

De verschillende kerstboxen van HelloFresh zijn nog tot en met 19 december te bestellen via www.hellofresh.be. Op 23 en 24 december wordt jouw gekozen box bij je thuis geleverd. Je kan tijdens de bestelling zelf aangeven wanneer het jou het beste uitkomt. De kerstboxen zijn vrij te bestellen, zonder verplicht lidmaatschap. Ook voor eindejaar een handige box? De gourmetbox kan je ook voor oud en nieuw bestellen. Deze wordt dan op 31 december geleverd.

Partner Content

' ' ' '