Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tony’s Chocolonely

Twee dagen lang proef je er heerlijke chocolade én leer je er alles over hun missie om de lekkernij 100 % slaafvrij te maken.

Tony’s Chocolonely opent pop-up in Brussel

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kan je het rek met de overheerlijke repen van Tony’s Chocolonely niet voorbij lopen in de supermarkt zonder er een drietal in je karretje te gooien, dan hebben we goed nieuws voor je! Het merkt opent komende vrijdag en zaterdag een pop-up in Brussel waar je alle smaken kan proeven en alles leert over hun nobele missie.

Heb je nog geen weekendplannen? Dan komt daar nu misschien verandering in. In Brussel kan je morgen, vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april namelijk naar een pop-up van Tony’s Chocolonely. Uiteraard draait alles er rond de heerlijke chocolade van het merk en kan je er hun verschillende smaken van de klassieker karamel/zeezout over nougat/pretzel tot gemberkoekjes proeven. Maar er is meer! Het merk maakt er namelijk hun levensmissie van om alle chocolade, niet enkel die van hen, wereldwijd slavenvrij te maken.

Correct loon

Er zijn nog steeds heel wat wantoestanden zoals kinderarbeid, ontbossing en moderne slavernij in de cacao-industrie. Tony’s gaat daar tegenin door het goede voorbeeld te geven en zo hopelijk andere chocolademerken te inspireren. Zo werken ze samen met cacaoboeren in Ghana en Ivoorkust die ze een heel correct, hoog loon uitbetalen.

De pop-up is zowel vrijdag 31 maart als zaterdag 1 april (nee, het is geen mop!) van 10u tot 18u open. The place to be is Rue Jean Stas 3 in Brussel.

Lees ook:

gevulde pasta receptjes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '