https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Instagram @sweetcoffee.be

Je kan er tal van speciale koffies zoals een Malteser latte en heerlijke tussendoortjes waaronder Oreo cream pie krijgen.

Koffiebar Sweet Coffee opent binnenkort nieuwe vestiging in Leuven

Herlinde Matthys

Sweet Coffee heeft al verschillende koffiebars in Limburg, maar opent binnenkort een nieuw filiaal in Leuven. Je kan er tal van speciale koffies en tussendoortjes bestellen of een gezond ontbijt of smakelijke lunch verorberen.


Limburgers zijn al langer bekend met de koffiebar Sweet Coffee. De zaak heeft namelijk vestigingen in Hasselt (drie om precies te zijn), Genk en Sint-Truiden. Het voegt daar nu eentje aan toe, maar dit keer trekt het naar Leuven. Het is een waar walhalla voor zoetebekken, maar ook fans van meer hartige gerechten komen er aan hun trekken.

Goestingske


Je kan er heerlijke speciale koffies en gebakjes krijgen. Denk maar aan een Oreo cream pie, muffin chocolate overkill of red velvet cake voor wie een hongerke of goestingske heeft. Naast tussendoortjes kan je er ook ontbijten of lunchen, en heb je keuze uit zowel zoete als hartige gerechtjes. Meer dorst? Je kan genieten van onder meer een Bueno latte, Malteser latte of nutty cappuccino. In deze coronatijden is dit uiteraard allemaal als takeaway te verkrijgen.

Zaakvoerders Julie en Nathalie Bronckaers zijn allebei enorme food lovers en doen niks liever dan hun liefde voor lekkers ook door te geven aan hun klanten. Ze openen daarom in april de deuren van hun nieuwe vestiging in de Tiensestraat 39a in het hart van de studentenstad. De dames hebben al vijf filialen waarvan drie in Hasselt meer bepaald in het  Quartier Bleu en dat in de Slachthuiskaai 3B, op de Botermarkt 15 en op de Havermarkt 15. Daarnaast kan je er eentje vinden op het Sint-Martinusplein 21 in Genk en op de Grote Markt 35 in Sint-Truiden.

Honger gekregen en zin om zelf aan de slag te gaan?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content