Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair - Wout Hendrickx

Dit topdessertje schud je zo uit je mouw!

Recept: minipavlova’s met rode vruchten

Hoera, de zomerse temperaturen zijn even terug in 't land. Deze minipavlova's met rode vruchten schreeuwen indian summer en schud je zo uit je mouw!

Ingedrediënten voor 2 pavlovataartjes:

2 eiwitten (± 60 g) • 100 g poedersuiker • een handvol frambozen, aalbessen of andere rode vruchten naar keuze

 

Zo gemaakt:

15 min. + 90 min. bakken/drogen

 

Bekleed een bakplaat met bakpapier. ­Verwarm de oven voor op 100°C. Klop het eiwit op tot stijve pieken terwijl je geleidelijk, ­theelepel voor theelepel, de poedersuiker toevoegt. Schep het stevige eiwitschuim in twee ‘taartjes’ op de bakplaat en maak met een lepel een deuk in het midden. Bak de meringues ± 90 minuten in de warme oven. Laat afkoelen, garneer met frambozen en serveer.

 

 

Meer gemakkelijke recepten?

Wij hebben lekkere recepten voor Malteserstaart, luiewijvencake of wat dacht je van een brownie in de microgolf?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '