Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Quick

Wij beginnen al te watertanden!

Quick voegt tijdelijk Giant-saus in potjes toe aan zijn assortiment

Ysaline Pollet

Quick bestaat vandaag vijftig (!) jaar. Naar aanleiding van die speciale verjaardag en als dankjewel aan de fans, voegt de fastfoodketen tijdelijk een ‘nieuw’ product toe aan zijn assortiment: Giant-saus in een potje!


Om van de bekende Giant-smaak te smullen, hoef je bij Quick (voorlopig) niet meer per se een burger te bestellen. Wie gewoon frietjes of chicken dips wil, kan daar nu ook een potje Giant-saus bij vragen! Of wie er thuis van wil genieten, kan gewoon een voorraadje inslaan.

700.000


Voor zijn vijftigste verjaardag lanceert Quick namelijk 700.000 losse potjes van het sausje op basis van mayonaise, ketchup en kappertjes. Deze zijn vanaf nu tijdelijk beschikbaar bij alle Quick-restaurants zolang de voorraad strekt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Quick Belgium (@quickbelgium)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Waarom precies dat aantal vraag je je af? Met de Giant Love Meter die onlangs de verkoop van Giant-burgers en interactie op sociale media registreerde, kon de keten een cijfer plakken op hoeveel liefde de consumenten geven, 699.864 liefdesbetuigingen om precies te zijn. ‘Dat cijfer hebben we vertaald naar het aantal potjes Giant-saus’, aldus Kevin Derycke, CEO bij Burger Brands Belgium.

Of de potjes daarna een vaste waarde zullen worden in het assortiment vrezen we wat voor. Maar we blijven hoopvol!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '