Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Wurstdogs.be

Het water loopt ons al in de mond...

PROEVEN: de Rode Duivels-hotdog van Jeroen Meus

De Rode Duivels-microbe verspreidt zich aan een sneltempo door ons land met het EK voetbal in zicht. Ook chef-kok en voetbalfan Jeroen Meus wil zijn liefde aan ons nationale elftal betuigen. Dat doet hij met een duivelsrode haute dog. Vanaf vandaag kan je 'm bij Würst in Leuven proeven.

#ALLINRED

Jupiler roept voetbalminnende Belgen op om de Rode Duivels te steunen met de #ALLINRED-campagne. Daarmee bedoelen ze: verf je haar in een roodtint, doop je baard in dat duivelse kleurtje of gooi alle modewetten van Jani Kazaltzis overboord en hul je van kop tot teen in rood. Duivels rood als symbool voor ons nationale elftal, dus. Jeroen Meus draagt met Würst zijn steentje bij: hij ontwierp de knalrode #ALLINREDhaute dog.

 

Hoe roder, hoe liever

De basis is een knalrood broodje, gemaakt met extract van rode bieten. Daarop komt een salsa van ingrediënten die je ook in een broodje martino terugvindt. Het geheel wordt afgewerkt met een verse worst, martinosaus, spicy gebakken rode uit en rode pepers.
 

De knalrode haute dog is van vandaag tot het einde van het EK voetbal verkrijgbaar bij Würst.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wist je trouwens dat Würst binnenkort ook naar Gent komt? Ontdek hier ook vijf leuke verwenadresjes in de Leiestad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '