Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Content Pixie via Pexels / Lotus

Koffiepauze, anyone?

MUST TASTE: Lotus verrast chocoholics met nieuwe chocoladesensatie

De herfst is officieel in het land en bijgevolg ruilen we onze geliefde cocktails weer in voor een warme tas koffie, thee of chocolademelk. Al vinden we dat stiekem niet zo erg, want Lotus komt nu met een nieuwe chocoladesensatie die perfect past bij jouw volgende koffiepauze.


Dat speculoos en chocolade een match made in heaven zijn, wisten we al langer. En daar zijn wij trouwens niet alleen in, want ook bij Lotus zelf zijn ze overtuigd van deze hemelse combinatie. Daarom lanceren ze deze maand twee nieuwe chocoladesensaties die wij maar al te graag in huis willen halen.

Nieuwe chocoladesensatie


Kiezen kan je bovendien uit twee smaken én twee varianten (al weten wij nu al dat we ze zonder twijfel alle vier in huis zullen halen). De eerste smaak is een combinatie van chocolade met een zalig smeuïge vulling van Lotus Speculoospasta. Heb je liever wat meer crunch? Dan is de tweede smaak zeker iets voor jou, want deze bevat krokante stukjes speculoos.

Vrees jij dat je deze lekkernij in één ruk zal verslinden? Dan kan je kiezen voor de individueel verpakte chocolaatjes. Wie zich een tikkeltje beter kan beheersen of net zin heeft om een keertje zot te doen, kan meteen een hele chocoladetablet in huis halen.

lotus chocoladesensatie

Deze nieuwe chocoladesensatie van Lotus ligt sinds september in de winkelrekken van de supermarkt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '