Home Lifestyle Food Tony’s Chocolonely lanceert deze maand een nieuwe estafettereep

Tony’s Chocolonely lanceert deze maand een nieuwe estafettereep

En die moet je gewoon proeven!

tony's chocolonely estafettereep
© Getty / Tony's Chocolonely

Ben jij een grote liefhebber van de chocoladerepen van Tony’s Chocolonely en moet je dan ook elke smaak geprobeerd hebben? Dan kan je vanaf nu een nieuwe reep aan je boodschappenlijstje toevoegen, want Tony’s Chocolonely lanceert deze maand een gloednieuwe estafettereep namelijk melk (32%)-rozijn-hazelnoot. Mmmm!

Halfjaarlijks lanceert Tony’s Chocolonely een nieuwe estafettereep en dat is ook dit najaar gelukkig niet anders. Dit keer kozen ze voor een eerder klassieke, maar daarom niet minder lekkere smaak. Het resultaat? Dat is een reep die bestaat uit melkchocolade, hazelnoten én rozijnen. Een perfecte keuze voor de komende herfstmaanden, als je het ons vraagt!

Estafettereep Tony’s Chocolonely

De estafettereep van Tony’s Chocolonely is vanaf begin september te vinden in alle Nederlandse Albert Heijn-winkels en later dit najaar ook bij bijna alle andere supermarkten in Nederland. Deze estafettereep neemt het hierbij over van de vorige, pecan crunch. Wit kandijkoek kers blijft wel nog tot het voorjaar te koop. Er liggen namelijk altijd twee estafetterepen naast elkaar in de winkelrekken.

View this post on Instagram

Daar istie hoor, ‘n échte klassieker, de nieuwe Estafettereep melk rozijn hazelnoot! Dat wordt ‘n potje ouderwets genieten met deze romige melkreep vol met crunchy hazelnoten en rozijnen. Die wil je proeven! De cacaobonen én hazelnoten in deze reep zijn volledig traceerbaar. Met iedere hap die je neemt, doe je dus mee met onze missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade.⁣⁣ ⁣ Kleine noot: de melk rozijn hazelnoot neemt ’t stokkie over van de vorige smaak, de melk pecan crunch (meh..). De wit kandijkoek kers blijft nog tot ’t voorjaar in ons midden (pfieuw!).⁣⁣ ⁣ Je vindt de nieuwe Estafettereep vanaf nu bij Albert Heijn, in de Tony's Stores en natuurlijk online in onze chocoshop (link in bio!). Later dit najaar ligt 'ie ook bij de meeste andere supermarkten. Sprintje naar de winkel voordat 'ie het stokje weer doorgeeft aan ‘n nieuwe smaak!

A post shared by Tony's Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meestal is de nieuwe estafettereep iets later ook bij de Belgische Albert Heijn-supermarkten verkrijgbaar en in het verleden kon je ze ook steeds online via De Bijenkorf bestellen. Wanneer en of dit ook nu het geval zal zijn, is voorlopig nog niet bekend. Al houden wij speciaal voor jullie de website van beide winkelketens als een havik in de gaten. You’re welcome!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.