Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© firebox

De heerlijke afdronk van een merlot, maar dan zonder de zatte sms'jes naar je ex of de squats boven de wc-pot.

HEBBEN: deze thee smaakt naar onze favoriete rode wijn

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Een glaasje rode wijn lusten we op elk uur van de dag. Omdat het helaas niet sociaal aanvaardbaar is om alcohol te drinken tijdens je werk of pakweg om 8 uur ’s ochtends, kan je je goesting stillen met deze Red Wine Tea.


Alles smaakt beter – en gaat soms zelfs beter – met een glas wijn in de hand. Toch zijn er van die momenten waarop je beter niet te veel glaasjes achteroverslaat – denk maar aan de avond voor een belangrijk sollicitatiegesprek of de dag waarop je voor de eerste keer je schoonouders ontmoet. Een kater of een dronken versie van je heerlijke zelf geven dan jammer genoeg niet de allerbeste indruk.

Niet tipsy en geen houten kop


Gelukkig komt Firebox met een uitvinding waardoor we ons favoriete drankje niet hoeven te laten staan. Ze verkopen sinds kort namelijk Red Wine Tea, en de naam zegt het eigenlijk al. Het is gezonde en vooral  100 % alcoholvrije thee die smaakt naar rode wijn.

Je mag er dus zo veel van drinken als je wil, je zal helemaal niet tipsy worden en je zal de dag erna niet opstaan met een houten kop. De thee wordt met de hand gemaakt in Canada en bestaat uit vlierbessen, hibiscusbloemblaadjes en aalbessen. Yum!

Je kan Red Wine Tea bestellen op de website van Firebox. Door het grote succes van het goedje – duh! – is het product even uitverkocht, maar het is vanaf 26 maart opnieuw in stock. Een doosje van 80 gram kost je een kleine € 12. Dat is de prijs van een goede fles wijn, maar dan zonder de zatte sms’jes naar je ex, de squats boven de wc-pot en de kerel die een 10/10 leek in het café, maar de ochtend erna een 2/10 blijkt te zijn. Santé!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '