Home celebs Sarah Jessica Parker schuift haar favoriete Cosmopolitan-cocktails aan de kant voor zelfgemaakte...

Sarah Jessica Parker schuift haar favoriete Cosmopolitan-cocktails aan de kant voor zelfgemaakte wijn

Ze zal een eigen sauvignon blanc en rosé op de markt brengen deze zomer.

© photo news

Sarah Jessica Parker is een grote wijnliefhebber en daarom gaat de ‘Sex and the City’-actrice haar eigen wijn maken. ‘Ik drink elke dag na het werk een glaasje.’

Sarah Jessica Parker heeft blijkbaar niet enkel verstand van mode, maar ook van wijn. Ze is een grote liefhebber van het drankje en daarom besloot ze samen te werken met de Nieuw-Zeelandse wijnproducent Invivo om haar eigen wijn op de markt te brengen.

Bye bye stiletto’s, hallo stevige laarzen

Haar personage Carrie Bradshaw in ‘Sex and the City’ sloeg menig Cosmopolitan achterover met haar vriendinnen, maar in het echte leven is de actrice toch eerder van het druivendrankje. ‘Ik drink elke dag na het werk een glaasje’, vertelt ze in een filmpje op de Instagrampagina van Invivo. Ze zal samen met hen een sauvignon blanc en rosé maken.

Sarah Jessica zal niet enkel haar gezicht en naam lenen aan de wijn, ze zal ook zelf meewerken aan het productieproces van ons favoriete drankje. ‘Ik kijk er echt naar uit om naar Nieuw-Zeeland te gaan en te kijken waar de druiven groeien en hoe de wijn gemaakt wordt’, aldus de actrice. Ze zal haar torenhoge stiletto’s wel even moeten inruilen voor een paar stevige laarzen, maar dat vindt ze naar eigen zeggen geen enkel probleem.

De wijnflessen zullen vanaf juli te koop zijn in BWS, een bekende Australische drankenhandel, voor zo’n 12,5 euro per stuk. Benieuwd of wij ook zullen kunnen proeven van haar creaties! Bijvoorbeeld met vriendinnen tijdens een aflevering – of vijf- van ‘Sex and the City’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.