Home FASHION & BEAUTY Fashion ZIEN: Sarah Jessica Parker straalt in nieuwe campagne van dit sexy lingeriemerk

ZIEN: Sarah Jessica Parker straalt in nieuwe campagne van dit sexy lingeriemerk

De beelden geven ons instant Carrie Bradshaw-vibes!

© Intimissimi

Het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi heeft onze favoriete ‘Sex and The City’-ster aan de haak geslagen. Niemand minder dan Sarah Jessica Parker steelt namelijk de spotlight in de nieuwste lingeriecampagne, die in oktober zou moeten verschijnen.

Net toen de alom geprezen vrouwenserie ‘Sex and The City’ twintig kaarsjes uitblies, werd niemand minder dan Sarah Jessica Parker in de straten van New York gespot. Geheel in de glamoureuze Carrie-stijl flaneerde ze er in niets meer dan een zwarte zijden pyjama, een sexy kanten bralette en een paar torenhoge hakken. De paparazzibeelden van deze gewaagde look gingen al snel viraal, net als de geruchten van een derde ‘SATC’-film. Maar dat blijft een droom, want de stunt blijkt namelijk een campagne van Intimissimi te zijn, waarvan Parker zichzelf dus het nieuwste gezicht mag noemen. Dat maakte het Italiaanse lingeriemerk zonet zelf bekend.

Sarah Jessica Parker treedt daarmee in de voetsporen van influencer Chiara Ferragni en supermodellen Irina Shayk en Gisele Bündchen. Hoewel Parker met haar 53 lengtes boven de leeftijd van de andere muzes uitsteekt, blijkt dat net de troef van de campagne te zijn. Jong, oud, groot of klein: met de nodige dosis zelfvertrouwen straalt iedereen in sexy lingerie. En laat dat maar aan stijlicoon Parker over om ons dat te bewijzen. De vrouw die jarenlang onze inspiratiebron op vlak van mode was én nog steeds is!

Lees ook: