Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik heb een cadeautje voor jou'

Halleluja: redactrice Isa ontmoette haar God Sergio Herman

We kennen 'm als het strenge jurylid met de sexy tongval uit 'Mijn Pop-uprestaurant 2016'. Hij is ook de chef-kok van het tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Nu brengt Sergio Herman ook een nieuwe tonic uit in samenwerking met Fever-Tree. Redactrice Isa – een GROTE fan – ging hem een bezoekje brengen.

Clementines en kaneel

Sterrenchef Sergio Herman lanceert samen met de bezielers van Fever-Tree, Charles Rolls & Tim Warillow, een eigen tonic. Na maanden experimenteren kwamen ze tot een tonic op basis van verse clementines en kruidige kaneel. Fruitig en fris, vol van smaak en heerlijk in een cocktail of een longdrink. Hier ontdek je een zomers recept met deze gloednieuwe tonic.

 

Tonic Fever-Tree

 

De Fever-Tree Tonic Clementines & Cinnamon by Sergio Herman is vanaf juli exclusief te koop via de webshop sergioherman.com en dit najaar vind je hem ook bij de drankenhandelaar en in de supermarkten Delhaize, Colruyt en Carrefour en uiteraard in verschillende bars en restaurants.

 

Een foto met hun grote held Sergio (ja, we zijn al op first name basis) kon natuurlijk niet ontbreken voor redactrices Isa en Janneke.

 

 

A photo posted by Isabelle Naeyaert (@isanaeyaert) on

Zo onder de indruk dat ik m'n ogen sluit ✌ #fevertree #thejane #sergioherman #soflair

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '