https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Vul de bevraging in en maak kans op een zoet snoeppakket!

ENQUÊTE: ben jij ook een echte zoetekauw?

De redactie

Snoepen, we kunnen het als de beste. Van zure beertjes over draculatanden tot pralines, jij hebt ongetwijfeld ook wel zo’n favorietje waar je echt niet aan kan weerstaan. Of besef je misschien zelfs niet meer hoeveel snoep je wekelijks verorbert? Wij willen het weten!


Kan jij het aan de kassa ook niet laten om nog snel een doosje muntjes op de lopende band te leggen of zeggen al die kleurrijke snoeppapiertjes je eigenlijk helemaal niets? Voor een enquête zijn wij op zoek naar de snoepgewoontes van onze lezeressen.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat mannen meer zoetigheden zouden eten dan vrouwen. Uit eigen ervaring weten we dan weer dat ook wij maar al te graag in de snoeppot graaien. Daarom willen we dat onderzoek toch even onder de loep nemen en nagaan of ook Belgische vrouwen écht minder snoepen dan hun partner/soulmate/vriend/broer/…

Wil jij ons een handje helpen en jouw snoepgewoontes met ons delen? Via deze link kan je de enquête invullen. De enquête neemt zo’n zes minuutjes in beslag én om je te bedanken hebben we misschien wel een lekker snoeppakket voor jou klaarstaan!

Enquête

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content