https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Cupcake Project

AH MA GAAWD

Dit is waarschijnlijk het meeste waanzinnige koekje dat je ooit gezien hebt

Een croque-monsieur is waarschijnlijk onze favoriete snack. Lekker knapperig vanbuiten en héérlijk gesmolten kaas vanbinnen. Toch bestaat er nog iets beters. Enter: cookiedilla, een variant in dessertvorm. 

Het koekje is bovendien heel makkelijk om te maken en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. De basis zijn twee koeken met chocoladestukjes in (hoe groter, hoe beter).

Verder heb je nog enkele marshmallows en wat extra stukjes chocolade nodig. Naar gelang je voorkeur kan je ook voor andere toppings kiezen. Last but not least heb je een toestel nodig waar je croque-monsieurs of panini's mee kan maken.
 

Cookiedilla

De basis voor het recept zijn dus de chocoladekoekjes. Je kan er in de winkel kopen of je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan. Het belangrijkste is dat de koeken dun en krokant zijn. Vervolgens verdeel je de toppings op de onderste helft.

Als laatste leg je het tweede koekje hier bovenop en plaats je dit voorzichtig in de grill. Na vijf minuten zijn de marshmallows heerlijk smeuïg en beginnen de chocoladestukjes te smelten. Conclusie? YUM!


Bron: The Cupcake Project

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content