Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Debbie Van Dijck
© Debbie Van Dijck

'De recepten die ik deel zijn alleen maar gerechten waar ik op het moment van maken goesting in heb.'

Debbie Van Dijck (28): ‘Op restaurant gaan beheerst een groot deel van mijn vakanties’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Overdag is Debbie Van Dijck projectmanager, na de uren komen haar planningskills goed van pas bij het runnen van haar foodblog. Daar deelt ze haar kleine en grote goestingskes in de vorm van snelle receptjes.

Volg Debbie als.....

... je elk weekend in een ander restaurant te vinden bent.
... je het net als Debbie leuk vindt om andere culturen te proeven.
... je eens wat anders op tafel wil toveren dan spinaziepuree of pasta pesto.

De online stijl van Debbie

  • Debbie houdt zowel haar blog als Instagram graag luchtig. Een grapje en dialect komen dus zeker eens aan bod.
  • Ze maakt haar foto’s zelf en bewerkt ze op haar iPad. Haar gerechtjes eet ze meteen daarna op.
  • In haar Stories deelt ze regelmatig culinaire hotspots. Die vind je ook terug op haar blog en in haar higlights op Instagram.

De appel.....

‘Ik heb altijd heel graag gekookt. Meer zelfs: het zit volgens mij in mijn bloed. Ik leerde de kneepjes van het vak van mijn papa. Hij leerde me om álle culturen te appreciëren: als kind ging ik elke week mee naar de exotische markt in Antwerpen en tafelde ik vaak bij zijn collega’s met buitenlandse roots. Ik moest mijn bord ook altijd leegeten (lacht) en op restaurant gaan was én is nog steeds onze favoriete familie-uitstap. Een goede vriend die vaak bij mij kwam eten bracht me een jaar geleden al lachend op het idee om een foodblog te starten. Tijdens de coronacrisis had ik plots tijd om dat te doen, en zo werd Goestingske geboren.’

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Van Ibiza tot Tel Aviv

‘Ik ben er heel verlegen aan begonnen, maar heb niet getwijfeld over de naam. Die straalt uit waarom ik mijn blog en Instagrampagina in eerste instantie heb opgericht: aantonen dat koken ook heel ontspannend kan zijn. De recepten die ik deel zijn dan ook alleen maar gerechten waar ik op het moment van maken goesting in heb en zijn dus niet gericht op één bepaalde keuken. Ik ga graag op restaurant, ook op reis, en sprokkel daar regelmatig inspiratie, maar al mijn gerechtjes zijn wel van eigen makelij. De culinaire hotspots die ik in binnen- en buitenland bezoek, verzamel ik in de vorm van een Snackmap op mijn blog. Ik zou dan ook liegen als ik zeg dat ik niet op reis ga om te eten. Op restaurant gaan beheerst een groot deel van mijn vakanties (lacht). Ibiza staat wat mij betreft voorlopig met stip op één als foodwalhalla, al kom ik in Antwerpen ook zeker aan mijn trekken. Op mijn bucketlist staat nog een ander foodieparadijs: Tel Aviv. Ik ben helemaal into hummus en daar zou je de allerlekkerste soorten kunnen eten.’

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Allow kroket!

‘Momenteel bied ik mijn receptjes gratis aan. Een kookboek zit er nog niet meteen aan te komen, maar zeg nooit nooit. Ik ben onlangs op mijn blog wel met een webshop gestart. Daarop verkoop ik wenskaartjes waarop een boodschap staat die gerelateerd is aan eten of drinken à la “Allow kroket” en “Voor een heet pateeke”. Ik droom er nu van om die webshop verder uit te bouwen en er op feestdagen eventueel zelfs hapjes op aan te bieden. Ik wil mij dus eerst daarop focussen en dan zien we wel wat de toekomst nog allemaal brengt.’

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Debbie volgt

  • @hap_en_tap: ‘Myriam presenteert haar gerechten telkens supermooi. Het zijn zeker niet de eenvoudigste recepten, maar wel culinaire hoogstandjes.’
  • @gudrunhespel: ‘Ik vind het heel motiverend om te zien hoe gepassioneerd ze is door haar werk. Ook op vlak van voeding en levensstijl probeert ze mensen te motiveren om goed in hun vel te zitten.’
  • @averagerob: ‘Een van de weinige profielen waarvan ik ook weleens naar het YouTubekanaal ga. Luchtig en grappig. Ideaal als ontspanning!’

Meer Instagrammers die je wil volgen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '