Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

We're so ready for this jelly

YUM: er bestaat nu ook confituur met roséwijnsmaak

Het is al een tijdje geleden dat we nog confituur op onze boterham gesmeerd hebben (Nutella ftw!), maar wij hebben het gevoel dat hier binnenkort verandering in komt. We hebben namelijk een merk ontdekt dat confituur met wijnsmaak op de markt brengt. Is het nog te vroeg voor een toastje met roséwijnconfituur? We think not!


Een nieuw merk genaamd Drunk Jelly brengt wel heel bijzondere confituur op de markt. Je kan namelijk een pot bestellen die proeft naar je favoriete wijnsmaak. No worries, want je gaat er niet dronken van worden, want de confituur is non-alcoholisch. De smaken zien er alvast superlekker uit en zijn gebaseerd op de typische druivensmaak. Kan niet slecht zijn denken wij dan!

So ready for this jelly


De oprichtster van Drunk Jully heeft het concept bedacht terwijl ze aan het picknicken was met haar vriendje. ‘We waren aan het genieten van een kaasplank met een glaasje wijn toen ik plots op het idee kwam om confituur met wijnsmaak te gaan maken’, aldus Marty Millman.

Er zijn bovendien voldoende smaken waar je uit kan kiezen zoals chardonnay, merlot én (onze favoriet!) roséwijn. De prijzen variëren van vijf euro tot zeven euro voor een pot, maar je kan ook alle zeven smaken samen kopen voor net geen vijftig euro. Het is natuurlijk een tikkeltje aan de prijzige kant voor confituur, maar als echte wijnliefhebber moet je het gewoon geprobeerd hebben.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '