Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Colruyt

De twee speciaalbiertjes zijn vanaf vandaag te koop!

WIL JE PROEVEN: Colruyt lanceert Cara Rouge en Cara Blond

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Een heerlijk temperatuurtje, zon én weekend, dat vraagt om een fris pintje. En daar helpen ze je bij Colruyt maar wat graag mee, want sinds vandaag kan je er naast je vertrouwde Cara Pils ook Cara Rouge en Cara Blond inslaan. Het proberen waard denken wij dan!

Sun’s out, en dat viert Colruyt met twee nieuw biertjes: Cara Rouge en Cara Blond, twee nieuwe versies van vaste waarde Cara Pils. Cara Rouge is volgens Colruyt een vrij sterk (7,5 %) fruitbiertje met krieksmaak, de Cara Blond is zelfs nog iets sterker (8,5 %) en heeft een bittere, maar frisse smaak.

52 cent

‘De smaak van de consument verandert. Klanten kiezen steeds vaker voor een sterker blond of fruitbier. Dat zien we ook aan de verkoop van speciaalbieren in onze winkels’, laat Colruyt weten. ‘We zijn ervan overtuigd dat we ook met Cara aan die vraag van onze klanten kunnen voldoen en daarom lanceren we Cara Blond en Cara Rouge, speciaalbier met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.’

De twee speciaalbiertjes, die beide in blik verkocht worden, zijn vanaf vandaag te koop en kosten net iets meer dan de gewone Cara Pils met zijn 35 cent. Voor een blikje Cara Blond betaal je 52 cent, een blikje van de fruitige variant kost 69 cent. Nog snel even inslaan om het weekend goed in te zetten. 😉 Schol!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '