Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Desperados

Uber Eats & Desperados maken je weekend nòg beter

Bestel eens een feestje

Catherine Kosters

Wat is er beter dan op vrijdagavond pita bestellen vanuit je luie zetel? Er gratis drank bij krijgen, tiens. Vanaf vandaag levert Desperados een gratis party kit bij elke Uber Eats-bestelling vanaf drie personen.


Desperados ken je als het huwelijk tussen jouw beste vrienden, bier en tequila. Uber Eats ken je als trouwe partner van Netflix & Chill. Samen slaan ze de handen in elkaar om onze meest tegenstrijdige hobby’s te verenigen: feesten en thuis blijven.

Wie vanaf vandaag drie gerechten of meer bestelt via Uber Eats in Antwerpen, Brussel of Luik krijgt er een onvervalste party kit bij. Daarin vind je behalve de bekende biertjes ook een bluetooth-speaker, koeltas en allerhande gadgets zoals lichtgevende veters en LED-ballonnen. Een must op elke woonkamerrave.

Dankzij de actie hoef jij niet meer naar een feestje te gaan, maar komt het feestje simpelweg naar jou. Zo rest je enkel nog een paar vrienden uit te nodigen voor een onvergetelijke avond. Of een vergetelijke avond, afhankelijk van hoeveel flesjes Desperados je binnenkapt.

Schol!

De actie loopt elke avond (vanaf 18u) van 6 tot en met 14 april zolang de voorraad strekt. Ontdek de deelnemende restaurants via de Uber Eats-app en wie weet win jij dankzij jouw Desperados-party kit een duoticket voor een zomerfestival.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '