Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Annelies Hart

'Mijn nieuwe ochtenddrankje wordt het niet, maar het schijnt een wondermiddel tegen katers te zijn.'

UITGETEST: redactrice Annelies waagt zich aan de appelsienespresso

Annelies Hart

Ondertussen zijn we er al aan gewend dat TikTok elke week een paar nieuwe trends op ons afstuurt, maar deze is toch wel erg speciaal. De app zorgt er namelijk voor dat je tijd wint tijdens het ontbijt, door twee van je drankjes gewoon in hetzelfde glas te drinken. Redactrice Annelies (25) test het uit, maar zou jij de appelsienespresso een kans geven?

Een maand geleden was het TikTokster @bundaddy die als eerste een filmpje maakte over een nieuw drankje dat ze had ontdekt. Koffieliefhebbers krijgen er de kriebels van maar ondertussen is het kwaad geschied: de appelsienespresso is een hype.

@bundaddy stitch this and tag me. please. it is my FAVORITE THING. #fyp #foryou #foryoupage #CorollaCrossStep #coffee ♬ original sound – bundaddy

Hoewel een mengsel van koude espresso en appelsiensap vreemd en onsmakelijk mag klinken, hield de TikTokster vol. Ondertussen is een groot deel van TikTok mee op de trein gesprongen en de reacties zijn, gek genoeg, enthousiast! Ik voelde me als koffieliefhebber (lees: snob) geroepen om de vreemde combinatie uit te proberen.

Avontuurlijke bui

Ik moet eerlijk toegeven dat ik aan dit avontuur gestart ben in de overtuiging dat dit het vieste zou zijn wat ik ooit zou drinken. Mijn koffie mag namelijk hoogstens aangelengd worden met – al dan niet opgeschuimde – havermelk. Als ik echt in een avontuurlijke bui ben, is een klein beetje zwarte chocolade ook toegelaten. Maar appelsiensap? Nooit geprobeerd! Tot vanochtend dus.

Soms moet je wat over hebben voor je job, dus liet ik een koffietje lopen en goot ik er – met een klein beetje pijn in het hart – appelsiensap bij. Misschien was het omdat mijn verwachtingen zo laag waren, maar TikTok heeft alweer gelijk hoor: de appelsienespresso mag er best wezen! Het is een goede mix van zoet en bitter, en ik was aangenaam verrast door de smaak. Tegen alle verwachtingen in heb ik het experimentele brouwsel zelfs volledig opgedronken! Mijn nieuwe ochtenddrankje wordt het niet, maar het schijnt een wondermiddel tegen katers te zijn. Als ik dus ooit nog eens met koppijn opsta na een avondje wijnen, weet je al wat ik ga klaarmaken.

@flairbelgie Flairredactrice Annelies waagt zich aan de espresso met sinaasappelsaptrend… yay or nay? Volledige review via flair.be 🍊☕️✨#orangejuiceespresso ♬ Coffee for You Head – Vinyll

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '