Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

CHEERS: het grootste wijnfestival van België komt opnieuw naar Antwerpen

Wijnliefhebber? Dan hou je maar best het weekend van 1 juni vrij in je agenda. Want dat weekend strijkt het Antwerp Wine Festival, het grootste wijnfestival van België, voor de tweede keer neer in Antwerpen.


Trommel al je vrienden maar op, want het weekend van 1 juni wordt één groot feest. Een heleboel verrukkelijke wijntjes uit 9 verschillende wijnlanden staan te popelen om jouw zintuigen te doen prikkelen op het Antwerp Wine Festival. Voor de gelegenheid wordt het Steenplein in het historisch centrum van Antwerpen omgetoverd tot dromerig walhalla waarin jij met jouw persoonlijke wijnpaspoort op ontdekking kan gaan.

Van Venetië tot Zuid-Afrika


Het ene moment zweef je tussen de gondels van Venetië. Tien minuten later sta je in het prachtige landschap van Zuid-Afrika. Hongertje? Het Antwerp Wine Festival besloot voor deze editie om samen te werken met het HAP Food Truck Festival zodat je niet op een lege maag van die lekkere wijntjes moet genieten (we weten allemaal hoe dat afloopt). Helemaal klaar om sommelier te worden? Schuif dan aan bij een van de masterclasses, workshops of tastings. Daag je lief uit voor een wedstrijdje druivenstampen of sleur hem mee op de dansvloer voor een potje salsa. Het beste nieuws? In tegenstelling tot vorig jaar, is de toegang dit jaar helemaal gratis!

Antwerp Wine Festival: praktisch


Vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni, het Steenplein in Antwerpen. Meer info op hun Facebookpagina.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '