Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wie van je vriendinnen gaat razend enthousiast zijn?

JAAA: Disney opent allereerste interieurwinkel ‘Disney Home’

Dit is het beste nieuws dat je vandaag zal krijgen. Disney heeft een ‘Disney Home’-winkel geopend waar je enkel en alleen maar decoratiespulletjes kan kopen voor in je huis. We horen onze portefeuille al slikken, want we willen het allemaal!


De Disney Home-winkel is dé winkel waar alle Disneyfans op zaten te wachten (naast een winkel waar je een exacte replica van de prinsessenjurken kan kopen, misschien). Het is een echt paradijs voor de deco- en Disneylover. Je vindt er alles; van ovenhandschoenen tot beddengoed, van keukengerei tot kaarsen. You name it, they have it!

 

Hoe aanwezig je Disney in je huis wilt, kan je helemaal zelf kiezen. Ze hebben een wat subtielere collectie waar het Disneylogo heel discreet op staat, maar ook lijnen die extravaganter zijn en waarop Disney full-on aanwezig is.

Ook voor je trouwe viervoeter kan je in de Disney Home-winkel terecht. Een Minnie Mouse-jurkje voor de hond, iemand?

Er is één groot nadeel aan dit alles. De eerste en (tot nu toe?) enige Disney Home zal openen in het Downtown Disney California, het commerciële gedeelte van het Disneyland Resort in Anaheim, Californië. Wacht gerust nog even met je vliegtuigtickets te boeken, want de collecties zijn ook online te verkrijgen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '