https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Crammerock

Snel zijn is de boodschap!

Crammerock vult line-up aan én maakt beperkt aantal extra tickets vrij

Ysaline Pollet

Crammerock maakte begin augustus een deel van de line-up bekend en liet toen ook de ticketverkoop van start gaan. Het festival was in een mum van tijd uitverkocht, maar de organisatie maakt nu nog een beperkt aantal extra tickets vrij. Daarnaast kondigt het acht nieuwe namen, waaronder The Opposites, aan.


Goed nieuws voor wie nog geen ticket kon bemachtigen voor Crammerock, want vanmiddag om 15u worden er weer nieuwe exemplaren ter beschikking gesteld. Met namen zoals The Kooks, Doe maar en Tourist LeMC was het festival in Stekene razendsnel uitverkocht. Crammerock koos er toen vanwege corona voor om 13.500 tickets per dag in verkoop te laten gaan.

Extra maatregelen


Ondertussen hebben ze de situatie herbekeken en beslist dat er nog extra bezoekers toegelaten kunnen worden. ‘We hebben grondig de tijd genomen om de maatregelen te bestuderen en hebben in goed overleg met alle experts besloten dat bij het vrijgeven van de laatste tickets Crammerock perfect mogelijk is.’ Ze nemen hiervoor wel nog extra maatregelen. ‘Waaronder de voorziening van een testcentrum op beide festivaldagen en een uitbreiding van het festivalterrein’, klinkt het bij de festivalorganisatie.

Wie trouwens nog twijfelt om te gaan vanwege de line-up (die trouwens vorige week nog werd aangevuld met The Charlatans, De Jeugd Van Tegenwoordig, Brutus en DIRK), is misschien overtuigd met enkele nieuwe namen. Zo komt er op de mainstage één naam bij: The Opposites. Daarnaast vervoegen Froukje, Frenna, Goldband, Antoon, Kevin, Used en Unregular de line-up van de club.

Hoeveel tickets er precies in verkoop zullen gaan om 15u vanmiddag is niet duidelijk. Wat we wel weten, is dat mensen die op de wachtlijst staan nog tot dan hebben om als eerste z’n exemplaar te bemachtigen. Daarna kan iedereen z’n kans wagen via de website. Snel zijn is dus de boodschap!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content